Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/43351/getty-images-lenkijoje-ir-baltijos-salyse-atstovaus-gallo-images/spausdinti/

„Getty Images“ Lenkijoje ir Baltijos šalyse atstovaus „Gallo Images“

Publikuota: 2014-02-04 20:59
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Viena pasaulyje pirmaujančių vaizdinės ir kitos skaitmeninės medžiagos kūrėjų bei platintojų kompanija „Getty Images“ pasirašė susitarimą su „Gallo Images“. Nuo šiol „Gallo Images“ – pagrindinis „Getty Images“ kuriamo turinio platintojas Lenkijoje ir Baltijos regione.

„Centrinės ir Rytų Europos rinkų svarba auga. Esu įsitikinęs, kad partnerystė su „Gallo Images“ padės gerinti klientų aptarnavimo kokybę Lenkijoje ir Baltijos šalyse“, – sako Lee Martinas, vyresnysis kompanijos „Getty Images“ viceprezidentas Europai, Vidurio Rytams ir Afrikai.

„Kompanija „Gallo Images“ mūsų įmonei atstovauja jau ne vienus metus. Patirtis ir padėtis šioje rinkoje leidžia „Gallo Images“ Lenkijoje ir Baltijos regione klientams pasiūlyti paslaugas, atitinkančias jų poreikius. Taip pat suteikti prieigą prie aukštos kokybės tarptautinio ir vietinei rinkai aktualaus turinio“, – pažymi L. Martinas.

Nuo š. m. vasario 1 d. „Gallo Images Poland“ centrinis biuras Varšuvoje kompanijai „Getty Images“ atstovauja Lenkijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!