Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4288/seb-vilniaus-bankas-pelne-global-finance-geriausio-banko-lietuvoje-apdovanojima/spausdinti/

SEB Vilniaus bankas pelnė „Global Finance“ geriausio banko Lietuvoje apdovanojimą

Publikuota: 2006-05-03 12:29
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: SEB bankas

Tarptautinis verslo ir finansų rinkų žurnalas „Global Finance“ didžiausią šalies komercinį SEB Vilniaus banką pripažino 2006 metų geriausiu banku Lietuvoje. Rytų ir Vidurio Europos apžvalgoje „Augančių rinkų geriausi bankai“ SEB Vilniaus bankas jau aštuntus metus iš eilės tapo savo šalies lyderiu.

„Šis pripažinimas vienodai svarbus ir mūsų darbuotojams, kurių profesionalumas yra įvertintas, ir mūsų klientams, kuriems užtikriname teikiamų šiuolaikinių paslaugų kokybę. Tokie laimėjimai skatina išsikelti didesnius tikslus – Lietuvos bankininkystės rinkai sparčiai augant, sėkmingai plečiamės ir investuojame, kad mūsų paslaugų kokybė nuolatos būtų geriausia“, – sakė SEB Vilniaus banko prezidentas Audrius Žiugžda.

Pagrindiniai kriterijai, pagal kuriuos „Global Finance“ vertino finansų institucijas, buvo turto augimas, pelningumas, strateginės partnerystės santykiai, klientų aptarnavimo kokybė, konkurencinių kainų politika ir paslaugų naujovės. Visame Rytų ir Vidurio Europos regione geriausiu pripažintas „Bank Austria Creditanstalt“ (Austrija).

Rytų ir Vidurio Europos bankų apžvalgą „Global Finance“ paskelbs specialiame gegužės mėnesio numeryje. „Global Finance“, leidžiamas nuo 1987 metų, bankų vertinimo ataskaitą pateikia tryliktus metus. Žurnalas turi apie 50 tūkst. prenumeratorių ir apie 253 tūkst. skaitytojų 158-iose pasaulio šalyse. Dauguma jų – įmonių ir institucijų vadovai, finansų specialistai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!