Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4208/atostogas-planuoti-pades-lietuvos-turizmas-2006/spausdinti/

Atostogas planuoti padės „Lietuvos turizmas 2006“

Publikuota: 2006-04-25 11:13
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Saulės spektras, UAB

Katalogų leidyba užsiimanti bendrovė „Saulės spektras“ balandžio mėnesį išleido naują informacinį katalogą „Lietuvos turizmas 2006“. Leidinyje pateikiama informacija apie 8 tūkst. Lietuvos įmonių, susijusių su turizmo verslu ir paslaugomis.

„Šiais metais išleidome jau devintąjį „Lietuvos turizmas“ katalogą. Medžiagą leidiniui baigėme rinkti šių metų sausio mėnesį, todėl vartotojai gaus pačią naujausią informaciją apie Lietuvos turizmo ir paslaugų įmones“, - teigia bendrovės „Saulės spektras“ direktorius Raimundas Bliujus.

„Lietuvos turizmas 2006“ katalogo informacija pateikiama spausdintoje knygoje, interneto svetainėje www.turizmas.lt bei kompaktinėje laikmenoje. Internetinėje svetainėje rubrikos sudarytos keturiomis skirtingomis kalbomis: lietuvių, rusų, anglų ir vokiečių, o spausdintame leidinyje informacija pateikiama lietuvių, rusų ir anglų kalbomis. Leidinys yra skirtas ne tik atvykstantiems turistams, bet ir Lietuvoje gyvenantiems žmonėms – visiems, kurie mėgsta įdomiai ir aktyviai leisti laisvalaikį.

„Šio katalogo privalumas yra tas, jog informacija yra įrašyta ir kompaktinėje laikmenoje. Ja bet kada galima pasinaudoti neturint interneto ryšio. Kompaktinėje laikmenoje sukurta sistema leidžia atlikti daugybę įvairiausių funkcijų, pavyzdžiui, galima susikurti savo asmeninę duomenų bazę, redaguoti informaciją, įrašyti pastabas“, - pasakoja bendrovės direktorius.

Interneto svetainėje www.turizmas.lt yra speciali rubrika „Top 50“, kurioje pateikiamos pačios populiariausios bei dažniausiai svetainės lankytojų ieškomos veiklos rūšys ir įmonės. Įdiegta patogi paieškos sistema padeda rasti informaciją naudojantis labai siauriais ir specifiniais parametrais. Interneto svetainėje pateikiami didžiųjų Lietuvos miestų žemėlapiai, kuriuos galima valdyti: rasti tikslią įmonės vietą, keisti mastelį, vykdyti paiešką pagal gatvę ir atsispausdinti.

Katalogas „Lietuvos turizmas 2006“ bus nemokamai platinamas turizmo agentūroms, apgyvendinimo paslaugų įmonėms, maitinimo įstaigoms, meno ir kultūros centrams, muziejams, įvairioms pramogų organizavimo įstaigoms, savivaldybėms, turizmo informacijos centrams, didžiausiose turizmo parodose, užsienio šalių atstovybėse Lietuvoje bei Lietuvos ambasadose užsienyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!