Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/41433/mokejimai-lt-ir-worapay-partneryste-plecia-atsiskaitymu-galimybes/spausdinti/

Mokėjimai.lt ir „WoraPay“ partnerystė plečia atsiskaitymų galimybes

Publikuota: 2013-09-24 18:21
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: EVP International, UAB

Universalią mokėjimų platformą Mokėjimai.lt administruojanti bendrovė „EVP International“ ir bendrovė „WoraPay“ sudarė partnerystės sutartį. Pagal ją Mokėjimai.lt sistemos naudotojai visuose restoranuose bei maitinimo įstaigose, kuriuose įdiegta „WoraPay“ sistema, galės atsiskaityti išmaniuoju telefonu tiesiai iš savo Mokėjimai.lt sąskaitos.

„Jau seniai planavome leisti savo naudotojams atsiskaityti už prekes ir paslaugas fizinėse prekybos vietose. Jau dabar įspūdingų rezultatų pasiekę „WoraPay“ pirmieji pasiūlė visiems naudingą sprendimą“, – sako „EVP International“ generalinis direktorius Kostas Noreika.

Mokėjimai.lt sąskaitoje turimais pinigais galės atsiskaityti šios platformos naudotojai, įsidiegę savo išmaniajame telefone programą „Paysera“ (tarptautinis Mokėjimai.lt prekės ženklas). Ši mobilioji piniginė leis nuskenuoti ant stalo esantį QR kodą, pagal kurį bus suformuota sąskaita, ir iškart sumokėti.

„Klientui nereikia laukti sąskaitos, mažėja padavėjų apkrova, nereikia kvitų. O pardavėjui tai bus pigiausias atsiskaitymo būdas“, – sako „WoraPay“ generalinis direktorius Aurimas Bakas.

Pasak jo, mobiliąja pinigine už pietus ar vakarienę bus galima atsiskaityti per 10 sekundžių, užuot laukus 15 ar daugiau minučių.

Su Mokėjimai.lt platforma susieta mobilioji piniginė „Paysera“ jau baigiama ir pasirodys spalio viduryje. Iki ateinančių metų per ją bus galima atsiskaityti maždaug 300 maitinimo įstaigų (iš viso – per 1000 stalų) visoje Lietuvoje, taip pat už prekes viename degalinių tinkle. Netrukus restoranų, kuriuose įdiegta „WoraPay“ sistema, tinklas išsiplės Latvijoje ir Estijoje.

„Mums tai – dar vienas privalumas, nes Mokėjimai.lt aktyviai plečiasi kaimyninėse šalyse „Paysera“ pavadinimu“, – sako K. Noreika.

Šiuo metu Mokėjimai.lt platforma turi daugiau nei 90 tūkst. naudotojų. Ši platforma leidžia ženkliai pigiau nei per bankus pervesti pinigus į užsienį, palankiausiu kursu konvertuoti valiutą, nemokamai atsiskaityti su VMI, „SoDra“ ir šimtais komunalinių paslaugų teikėjų, saugiai ir greitai pirkti internetu. Pardavėjams suteikiamos palankios sąlygos rinkti įmokos, taikomi individualūs mokėjimų sprendimai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!