Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/41298/microsoft-isperka-ipad-tikedamasi-kad-vartotojai-pirks-surface/spausdinti/

„Microsoft“ išperka „iPad“ tikėdamasi, kad vartotojai pirks „Surface“

Publikuota: 2013-09-14 11:45
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Įsivaizduokime, kad turime tokią situaciją: jūs esate kompanijos „Apple“ gerbėjas, tačiau turimas „iPad“ jums jau nusibodo ir ketinate išbandyti kažką naujo – pavyzdžiui, „Microsoft Surface“. Jokių problemų! Korporacija „Microsoft“ pranešė, jog pradeda vykdyti „iPad“ išpirkimo programą (žinoma, jei vartotojas tikrai nori įsigyti „Surface“).

Savo planšetinio kompiuterio „Surface“ priešpastatymą konkurento „iPad“ kompanija „Microsoft“ praktikuoja ne pirmą kartą: neseniai buvo įvykdyta kampanija, kurios metu „Apple Siri“ garsiai pasakojo, kad „iPad“ negali daryti daugelio dalykų, kuriuos sugeba „Surface“.

„Microsoft“ išperka „iPad“ tikėdamasi, kad vartotojai pirks „Surface“

Dabar kompanija „Microsoft“ ketina išdalinti dovanų kuponų, kurio kiekvieno vertė – 200 dolerių. Būtent su jais bus galima atiduoti savo antros, trečios arba ketvirtos kartos „iPad“ ir gauti „Surface“. Teigiama, kad „Apple“ planšetiniai kompiuteriai turės būti fiziškai sveiki (nesudaužyti), be to, pasiūlymas galioja tik JAV ir Kanados gyventojams.

Reikia priminti, kad „Surface“ planšetinių kompiuterių pardavimai iki šiol yra labai prasti, taigi „Microsoft“ ketina imtis visų priemonių tam, kad situacija pagerėtų – juk vien dėl „Surface“ nesėkmės kompanija prarado beveik 1 mlrd. JAV dolerių. Pirmos kartos „Surface“ kainos jau sumažintos, tuo tarpu naujieji „Surface Pro“ ir RT modeliai turėtų debiutuoti rugsėjo 23 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!