Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4111/santa-monica-networks-dar-karta-irode-esanti-verta-cisco-systems-sidabrinio-partnerio-statuso/spausdinti/

„Santa Monica Networks“ dar kartą įrodė esanti verta „Cisco Systems“ sidabrinio partnerio statuso

Publikuota: 2006-04-13 13:02
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Santa Monica Networks

Lietuvos informacinių technologijų UAB „Santa Monica Networks“, kartu su kitomis „Santa Monica Networks“ bendrovių grupės įmonėmis Latvijoje, Estijoje ir Suomijoje, dar kartą suteiktas „Cisco Systems“ sidabrinio partnerio statusas. „Cisco Systems“ yra pasaulinė informacinių technologijų lyderė ir didžiausia pasaulyje duomenų perdavimo tinklų įrangos gamintoja.

Pasak UAB „Santa Monica Networks“ generalinio direktoriaus Kęstučio Lipnicko, pakartotinis įmonių grupės įvertinimas - kasdienio įmonės darbo atspindys. „Cisco Systems“ sidabrinio partnerio statusas ne tik įvertina, bet ir įpareigoja. Jau antri metai būsime „sidabriniais“, o tai reiškia - turinčiais aukščiausios kvalifikacijos žmones, galinčius diegti duomenų perdavimo tinklus. Šiandien tai - pati didžiausia vertybė“, - teigia Kęstutis Lipnickas.

„Cisco Systems Lietuva“ vadovas Rimvydas Maskaliūnas pažymi, kad „Santa Monica Networks“ yra vienintelė sidabrinė „Cisco Systems“ partnerė visose trijose Baltijos šalyse. „Santa Monica Networks“ darbuotojų kvalifikacija nekelia abejonių, o klientų atsiliepimai ir itin geras savo specializacijos išmanymas užtikrina sidabrinio partnerio statusą“,- teigia Rimvydas Maskaliūnas.

„Santa Monica Networks“ sidabrinio partnerio statusą pirmą kartą gavo 2005 m. pavasarį. „Cisco Systems“ suteikdama šį statusą vertina partnerio personalo kvalifikaciją, specializaciją ir klientų atsiliepimus. Be to, sidabrinis partneris privalo turėti laboratoriją sprendimų bandymui ir jos atnaujinimui kasmet skirti daugiau nei 100 tūkstančių litų.

Lietuvoje „Santa Monica Networks“ su „Cisco Systems“ bendradarbiauja nuo 1996-ųjų metų.

Bendra „Santa Monica Networks“ įmonių grupės apyvarta 2005 metais pasiekė 10 mln. eurų. Tai net 30% daugiau nei 2004 metais, kai grupės apyvarta siekė 7 mln. eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!