Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4075/bite-partneryste-su-vodafone-plecia-i-latvija/spausdinti/

„Bitė“ partnerystę su „Vodafone“ plečia į Latviją

Publikuota: 2006-04-11 11:22
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Naudotis didžiausio pasaulyje mobiliojo ryšio operatoriaus „Vodafone“ tarptautinėmis paslaugomis „Bitės“ grupės klientai galės ir Latvijoje. Tokia galimybė numatyta šiandien pasirašytoje „Bite Latvija“ ir „Vodafone“ partnerystės sutartyje.

„Esu įsitikinęs, kad „Bite Latvija“ klientai pajus akivaizdžią „Bitės“ ir „Vodafone“ partnerystės naudą. „Bite Latvija“ įsijungimas į didžiausią tarptautinį partnerystės tinklą suteiks galimybę bendrovės klientams naudotis plačiu unikalių paslaugų spektru visame pasaulyje ypač gerais tarifais“, – sakė „Bitės“ grupės generalinis direktorius Maarten van Engeland.

„Vodafone“ partnerystės strategija nuolat stiprėja, suteikdama naudingų privalumų ir vietos operatoriams, ir „Vodafone“. Besitęsiantis „Bitės“ grupės ir „Vodafone“ bendradarbiavimas palengvins gyvenimą ir pasiūlys geresnes sąlygas mūsų klientams šiame regione“, – sakė „Vodafone“ generalinis direktorius Arun Sarin.

Pagal partnerystės sutarties sąlygas jau artimiausioje ateityje „Bite Latvija“ klientai galės naudotis paslaugomis, užtikrinančiomis gerus tarifus visame pasaulyje. Bendrovės klientai galės patogiai dirbti ir bendrauti ne tik Latvijoje, bet ir išvykę už šalies ribų verslo reikalais ar laisvalaikiu. Tos pačios galimybės bus užtikrintos ir į Latviją atvykusiems „Vodafone“ bei jo partnerių klientams.

Lietuvoje „Bitė“ su „Vodafone“ bendradarbiauja nuo 2003 metų. Šiuo metu „Bitės“ klientai Lietuvoje gali naudotis „Vodafone World“ paslauga, kuri siūlo vienodus ir patraukliausius tarifus mobiliojo ryšio paslaugoms būnant užsienyje. Skambučių ir SMS paslaugomis bendrovės klientai gali naudotis daugiau kaip 100-e pasaulio šalių, o MMS ir duomenų perdavimo paslaugomis – 44 užsienio šalyse. „Bitė“ ir toliau plečia tarptinklinio ryšio paslaugų geografiją labiausiai klientams aktualiomis kryptimis. Be to, paslaugos yra lengvai naudojamos, kadangi geriausius tarifus siūlantis „Vodafone“ ar jo partnerio tinklas parenkamas automatiškai vos atvykus į užsienio šalį.

Didžiausia mobiliųjų telekomunikacijų grupė pasaulyje „Vodafone“ veikia 26 šalyse penkiuose žemynuose ir turi 33 partnerių tinklą. 2005 m. gruodžio 31 dienos duomenimis, „Vodafone“ turėjo 179 mln. klientų visame pasaulyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!