Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4021/blue-bridge-darbuotoju-vadybiniu-igudziu-tobulinimui-skirs-beveik-2-mln-litu/spausdinti/

„Blue Bridge“ darbuotojų vadybinių įgūdžių tobulinimui skirs beveik 2 mln. litų

Publikuota: 2006-04-05 11:43
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Blue Bridge, UAB

Viena didžiausių Lietuvos informacinių technologijų bendrovių „Blue Bridge“ į darbuotojų mokymus per dvejus metus investuos beveik 2 mln. litų. Daugiau nei pusę šios sumos skyrė Europos Sąjunga (ES). Už šias lėšas bendrovė tobulins darbuotojų kompetenciją projektų valdymo ir vadybos srityse.

ES struktūrinių fondų finansinė parama „Blue Bridge“ skirta pagal Lietuvos 2004-2006 m. Bendrojo Programavimo Dokumento priemonę „Darbo jėgos kompetencijos ir gebėjimų prisitaikyti prie pokyčių ugdymas“. Mokymų projekto trukmė – 2 metai.

Juose dalyvaus 70 darbuotojų iš visų bendrovės skyrių. ES projektui suteikė beveik 1,2 mln. litų paramą. Dar apie 800 tūkst. litų investuos pati bendrovė.

„Dirbant ypatingai didele dinamika pasižyminčioje IT rinkoje vienintelis būdas efektyviai konkuruoti – nuoseklios investicijos į darbuotojus. Ir ne tik į jų IT įgūdžius, bet ir kompetenciją vadybos, projektų valdymo srityse. Darbuotojų mokymai yra mūsų prioritetas nuo veiklos pradžios, o ES parama padės tam skirti dar daugiau dėmesio“, - sako „Blue Bridge“ pardavimų ir marketingo direktorius Dalius Butkus. Šiais ir ateinančiais metais „Blue Bridge“ daugiausia dėmesio planuoja skirti darbuotojų projektų valdymo žinių bei įgūdžių gilinimui. Į juos ketinama kviestis tarptautinės patirties turinčius lektorius.

Mokymus planuojama pradėti šių metų rugsėjo mėn.. „Blue Bridge“ dirba 134 darbuotojai. 2005 m. jų mokymams bendrovė skyrė apie 1 mln. litų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!