Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3987/uab-baltic-amadeus-darbuotoju-kvalifikacijos-kelimui-skirta-1-5-mln-litu/spausdinti/

UAB „Baltic Amadeus“ darbuotojų kvalifikacijos kėlimui skirta 1,5 mln. litų

Publikuota: 2006-03-31 14:08
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Baltic Amadeus, UAB

Jau 18-tus metus Lietuvos informacijos technologijų (IT) rinkoje sėkmingai veikianti UAB „Baltic Amadeus“ pradeda vykdyti ES remiamą darbuotojų mokymo projektą, kurio bendra vertė viršija 1,5 mln. Lt. Pagrindinis šio projekto tikslas - darbuotojų kvalifikacijos kėlimas prisitaikant prie augančios konkurencijos sąlygų.

„IT rinkos dinamika ir vystymosi tempai sąlygoja tai, jog šios rinkos dalyviai turi daug dėmesio ir resursų skirti darbuotojų komptencijos ugdymui bei žinių atnaujinimui“ - teigė „Baltic Amadeus“ prezidentas Viktoras Tonkich. Anot jo, tik nuolatinis kvalifikacijos kėlimas leidžia pasiekti ir išlaikyti tinkamą darbuotojų kompetenciją, kuri yra lemiamas sėkmingos konkurencijos IT rinkoje veiksnys.

Per du projekto įgyvendinimo metus strateginio įmonės valdymo, klientų aptarnavimo, programavimo projektų valdymo, IT technologijų ir užsienio kalbų mokymuose dalyvaus didžioji dauguma bendrovės darbuotojų. Projektas baigsis 2008 m. gegužės 31 d.

Kaip teigė V. Tonkich, tikimasi, kad projekto rezultatas bus ne tik aukšta darbuotojų kompetencija ir išaugęs bendrovės konkurencingumas IT rinkoje, bet taip pat sustiprėjęs komandinio darbo klimatas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!