Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3819/vst-juridiniams-klientams-nauja-paslauga/spausdinti/

VST juridiniams klientams – nauja paslauga

Publikuota: 2006-03-14 15:04
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: VST, AB

Nuo šiol įmonėms, organizacijoms, bendrovėms atsiskaityti už sunaudotą elektros energiją bus paprasčiau. Akcinė bendrovė „VST“ juridiniams klientams pristato naujovę – įmonėje įdiegtas internetinis elektros energijos vartotojo portalas. Naudodamiesi portalo paslaugomis, juridiniai bendrovės klientai turės galimybę ne tik deklaruoti apskaitos prietaisų rodmenis elektroniniu būdu, bet ir sekti atliktų apmokėjimų, įsiskolinimų bei išrašytų sąskaitų istoriją.

Juridinis elektros energijos vartotojas, pasirašęs su VST bendrove sutartį gaus slaptažodį, kuriuo naudodamasis galės prisijungti prie internetinio portalo ir apskaitos prietaisų rodmenis deklaruoti ten, kur jam patogu – neišeidamas iš biuro ar nepalikdamas savo darbo vietos.

VST atstovai tvirtina, kad elektroninis portalas sukurtas klientų patogumui. „Iki šiol norėdami deklaruoti apskaitos prietaisų rodmenis, bendrovės juridiniai klientai sugaišdavo nemažai laiko – jie turėdavo atvykti į juos aptarnaujantį bendrovės skyrių ar rodmenis atsiųsti faksu. Dabar to daryti jiems nebereikės“, - sako akcinės bendrovės „VST“ Elektros tiekimo ir apskaitos skyriaus viršininkas Saulius Vaičekauskas.

Klientai patys deklaruos sunaudotos elektros energijos kiekį, seks savo sąskaitas, apmokėjimus, jiems bus teikiama aktualiausia ir naujausia informacija. Besinaudojantiems portalu suteikta galimybė gauti pasirinktas ataskaitas apie sąskaitas ar apmokėjimus elektroniniu paštu. „Portalas taupys klientų laiką. Tai paprastesnis ir greitesnis elektros energijos apskaitos prietaisų deklaravimo būdas, taip pat kur kas efektyvesnė atsiskaitymo už bendrovės suteiktas paslaugas procedūra“, - sako S. Vaičekauskas.

Prie portalo jungiamasi tiesiogiai adresu www.vst.lt/portalas arba per akcinės bendrovės „VST“ interneto svetainę – www.vst.lt, pasirinkus nuorodą „Portalas“. Norintieji naudotis portalu, su akcine bendrove „VST“ turi pasirašyti sutartį. Klientai tai gali padaryti atvykę į juos aptarnaujantį bendrovės skyrių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!