Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3816/bs-2-americas-hanoveryje-pristato-atmiq-sistema/spausdinti/

„BS/2 Americas“ Hanoveryje pristato „ATMiQ“ sistemą

Publikuota: 2006-03-14 11:06
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

Antrąją tarptautinės informacinių technologijų ir telekomunikacijų parodos „CeBIT“ dieną jungtiniame „Penkių kontinentų“ įmonių grupės stende apsilankė „Penkių kontinentų“ įmonių grupei priklausančios įmonės „BS/2 Americas“ direktorius A. Lyle‘as Eliasas.

Nuolat JAV gyvenančiam ir dirbančiam amerikiečiui apsilankymas parodoje „CeBIT 2006“ paliko didelį įspūdį – „BS/2 Americas“ įmonės vadovas buvo sužavėtas parodoje dalyvaujančių bendrovių stendų ir pristatomų produktų įvairove.

Jungtinį „Penkių kontinentų“ įmonių grupės stendą A. Lyle‘as Eliasas įvertino kaip patrauklų, profesionalų ir įdomų.

Kovo 9-ąją į „CeBIT“ parodą atvykęs „BS/2 Americas“ vadovas jau spėjo susipažinti su bendrovių BS/2, BS/4, „Penki kontinentai Baku“, „Penki kontinentai Rīga“, „BS/2 Americas“ jungtiniame stende pristatomais produktais bei naujausiais bankiniais sprendimais.

A. Lyle‘o Eliaso teigimu, kai kurie BS/2 pristatomi produktai, palengvinantys bankų tarnautojų darbą, turėtų būti ypač įdomūs JAV rinkai. Todėl, jo manymu, lietuvių bendrovės sukurtus bankinius sprendimus ir produktus „BS/2 Americas“ sėkmingai platins ir Amerikos rinkoje.

„BS/2 Americas“ Hanoveryje taip pat pristato vieną populiariausių savo produktų – „ATMiQ“ sistemą. Tai integruota bankomatų valdymo sistema, kuri leidžia finansinėms institucijoms, grynųjų pinigų inkasavimo tarnyboms ir nepriklausomiems darbuotojams ypač efektyviai valdyti savo išteklius. Pažangi įmonės duomenų valdymo priemonė „ATMiQ“ sukurta panaudojant naujausias technologijas.

Praėjusių metų rudenį Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) įsteigtos įmonės vadovas vienoje didžiausių ir prestižiškiausių parodų Europoje lankosi pirmą kartą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!