Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3683/jau-parduota-daugiau-kaip-4000-bankomatu-vaizdo-stebesenos-sistemu/spausdinti/

Jau parduota daugiau kaip 4000 bankomatų vaizdo stebėsenos sistemų

Publikuota: 2006-03-02 15:21
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

Bankomatų vaizdo stebėsenos sistema „ATMeye“ – populiariausias UAB „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos darbuotojų sukurtas produktas.

2006 m. vasario duomenimis, jau parduota ir įdiegta daugiau kaip 4 000 vaizdo stebėjimo sistemų 48 pasaulio šalyse. Augančią lietuviškos bankomatų saugumą užtikrinančios sistemos paklausą rodo ir jos sausio mėnesio apyvarta, kurią sudaro daugiau kaip 90 000 eurų.

„Sėkmingą sausio mėnesio prekybą lėmė pradėtos vykdyti sutarčių su šiomis įmonėmis sąlygos, pasaulyje augantis poreikis efektyviai kovoti su vandalizmo atvejais bei spręsti konfliktines situacijas“, – teigia BS/2 projektų vadovas Karolis Mačionis.

2005–2006 m. sandūroje pasirašytos sutartys dėl bankomatų vaizdo stebėsenos sistemų įdiegimo savitarnos įrenginiuose su Tailando „Control Data“, Irano „Informatic Services Corporation“, Sirijos „Syrian Data Systems“, Serbijos ir Juodkalnijos kompanija „Pexim CardInfo“ kompanijomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!