Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3620/olimpiniame-samsung-paviljone-jau-apsilanke-daugiau-nei-400-tukst-fanu/spausdinti/

Olimpiniame „Samsung“ paviljone jau apsilankė daugiau nei 400 tūkst. fanų

Publikuota: 2006-02-24 10:17
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

Turino olimpinėse žaidynėse „Samsung Electronics“ įrengtas paviljonas „Olympic Randevouze@samsung“ (R@S) tapo oficialia susitikimų vieta, kuriame kasdien apsilanko apie 25 tūktst. lankytojų. Paviljone, skirtame sportininkams, jų šeimoms ir fanams, vyksta pramoginiai renginiai, fanų ir sportininkų susitikimai, naujausių „Samsung“ produktų pristatymai ir testavimai.

1,23 tūkst. kv. m paviljone įrengtos patogios erdvės sportininkams, žiūrovų salė, kurioje lankytis, dalyvauti renginiuose ar patogiai stebėti vykstančias varžybas gali visi norintys. Daugiau nei tūkstantis atletų jau pasinaudojo „Samsung“ jiems teikiama privilegija - savo olimpine patirtimi telefonu nemokamai pasidalinti su artimaisiais, esančiais bet kuriame pasaulio taške. Be to, 542 olimpiečiai pasirašė Taikos sutartį, kaip draugystės ir geros valios ženklą. Albumas su sportininkų parašais ir nuotraukomis bus perduotas Tarptautiniam olimpiniam komitetui.

Per pastarąją savaitę OR@S paviljone vyko:

  • Olimpinių atributų aukcionai, kuriuose galima įsigyti žinomų pasaulio sportininkų suvenyrų. Pvz., Alberto Tomba lenktynių kostiumą, Stefanijos Belmondo pirštines, Franco Klamerio marškinėlius. Visos aukcione surinktos lėšos skiriamos besivystančiose šalyse gyvenantiems vaikams mokyti ir propaguoti sportinę veiklą.
  • Žinomų sportininkų ir fanų susitikimai, autografų dalinimai.
  • Įvairūs žaidimai ir konkursai. Vienas iš jų - „Laimėk Šv. Valentino dienos šventę su Alberto Tomba“.
  • Net 8 120 dalyvių pritraukė interaktyvus žaidimas, kuriame dalyviai galėjo ne tik stebėti ar naudotis „Samsung“ mobiliuoju telefonu, bet ir vaikščioti ar šokinėti ant specialiai pagaminto gigantiško mobilaus telefono mygtukų.
  • Daugybei lankytojų suteikta galimybė nemokamai telefonu pabendrauti su bet kuriame pasaulio taške esančiais artimaisiais.
  • „Samsung“ priėmė 339 pradinių mokyklų moksleivius, kurie galėjo plačiau sužinoti apie olimpines žaidynes, jų dvasią ir vertybes.

Pirmą kartą „Samsung“ olimpinis paviljonas buvo įrengtas 2000-aisiais vykusioje Sidnėjaus Olimpiadoje. Nuo tada OR@S paviljone apsilankėsi 2,1 mln. fanų ir sportininkų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!