Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3505/vilniaus-rotuseje-atidaryta-bilietai-lt-kasa/spausdinti/

Vilniaus rotušėje atidaryta BILIETAI LT kasa

Publikuota: 2006-02-14 09:26
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Bilietai LT

Vilniuje duris atvėrė nauja BILIETAI LT kasa. Nuo šiol bilietus galima įsigyti pačioje senamiesčio širdyje – Vilniaus rotušėje (Didžioji g. 31). Čia įsikūrusiame Turizmo informacijos centre galima įsigyti bilietus ne tik į Vilniaus rotušės, bet ir į visus Lietuvoje vykstančius renginius, į kuriuos bilietus platina BILIETAI LT.

Nacionalinio bilietų platintojo BILIETAI LT kasų tinklą sudaro 24 prekybos vietos penkiuose didžiausiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. BILIETAI LT plečia kasų tinklą ir siekia suteikti organizatoriams kiek įmanoma platesnį auditorijos pasiekiamumą, o žmonėms - kiek įmanoma patogesnį būdą įsigyti bilietus.

Bilietus į renginius galima įsigyti ne tik kasose, bet ir internetu. Vasario 7-kovo 7 d. perkantys bilietus internetu dalyvauja konkurse, kurio prizas – kelionė dviems į Austriją-Čekiją. Apsilankę kasose arba internete, didelį pasirinkimą, kur praleisti laisvalaikį gali rasti tiek sporto, teatrų, koncertų gerbėjai, tiek audringų vakarėlių mėgėjai.

2005-aisiais metais nacionalinis bilietų platintojas BILIETAI LT išplatino 400 tūkst. bilietų į 1000 skirtingų renginių, bendradarbiavo su 99 renginių rengėjais ir pasiekė 12 mln. Lt. apyvartą. Pernai metais BILIETAI LT prekybos tinklą papildė 6 naujos kasos (1 Vilniuje, 1 Kaune, 2 Klaipėdoje, 1 Šiauliuose ir 1 Panevėžyje), buvo įkurtas skambučių centras, kur paskambinus trumpuoju numeriu 1390 (2 Lt/min) galima gauti išsamią informaciją apie renginius ir rezervuoti bilietus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!