Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/33806/socialinio-tinklo-google-lankomumas-ir-toliau-auga/spausdinti/

Socialinio tinklo „Google+“ lankomumas ir toliau auga

Publikuota: 2012-04-11 07:39
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Kompanijos „Experian Hitwise“ specialistų vertinimu, socialinio tinklo „Google+“ lankomumas (buvo atsižvelgiama tik į JAV rinką) kovo mėnesį išaugo iki 61 mln. apsilankymų, o tai yra 27 % daugiau, nei vasario mėnesį.

„Google+“ savo veiklą pradėjo 2011 m. birželio pabaigoje. Remiantis skaičiavimais, jau liepos viduryje šio socialinio tinklo vartotojų skaičius viršijo 10 milijonų, rugpjūčio pradžioje buvo 20 mln. Spalio viduryje „Google+“ auditorija siekė 40 mln., tuo tarpu gruodyje užfiksuota 50 mln. vartotojų.

Socialinio tinklo „Google+“ lankomumas ir toliau auga

Pasak „Google“ generalinio direktoriaus Larry'io Page'o, dabar socialinis tinklas turi daugiau nei 100 milijonų aktyvių vartotojų, o tai yra 10 milijonų daugiau nei sausio mėnesį. Vis tik L. Page'as nebuvo linkęs patikslinti, ką reiškia „aktyvus“.

„Facebook“, vienas iš pagrindinių „Google+“ konkurentų, turi daugiau nei 800 milijonų registruotų vartotojų paskyrų. Kovo mėnesį Marko Zuckerbergo sukurtas socialinis tinklas sulaukė apie 7 mlrd. apsilankymų, o tai yra 15% mažiau, lyginant su 2011 m. liepos mėnesiu. Tokiu būdu galima daryti išvadą, jog, jog apsilankymų skaičiumi „Facebook“ maždaug 114 kartų lenkia

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!