Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3350/seb-vilniaus-banko-interneto-svetaineje-specialistu-patarimai-euro-tema/spausdinti/

SEB Vilniaus banko interneto svetainėje – specialistų patarimai euro tema

Publikuota: 2006-02-01 10:45
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: SEB bankas

Nuo šiol didžiausio Lietuvoje komercinio SEB Vilniaus banko interneto svetainėje www.seb.lt klientai gali rasti įvairios informacijos apie euro įvedimą Lietuvoje. Naujoje svetainės rubrikoje pateikiama ne tik bendro pobūdžio informacija apie būsimą naują valiutą, bet ir banko specialistų komentarai ir patarimai aktualiais su euro įvedimu susijusiais klausimais.

„Nors dar nėra aišku, ar Lietuva įsives eurą 2007 metų sausio 1 dieną, tačiau šiam įvykiui ir mes, ir mūsų klientai turime rengtis iš anksto. Norime savo klientams suteikti kuo daugiau naudingos informacijos apie eurą, kad jie galėtų laiku priimti apgalvotus finansinius sprendimus“, – sakė Aušra Matusevičienė, SEB Vilniaus banko Finansų tarnybos direktorė.

Pasak jos, naujoje rubrikoje apie eurą pateikiama bendroji pagal Lietuvos banko medžiagą parengta informacija apie šią būsimą šalies valiutą, o taip pat ir SEB Vilniaus banko specialistų komentarai ir patarimai konkrečiais klausimais, pavyzdžiui, kokia valiuta verta skolintis iki euro įvedimo arba kaip bus patogiausia pasikeisti turimas santaupas litais į eurus. SEB Vilniaus banko specialistai nuolat ir greitai pateiks gyventojams ir įmonėms aktualių patarimų, atsižvelgdami į susidomėjimą šia tema. Banko specialistams užduoti rūpimus klausimus gali kiekvienas interneto svetainės lankytojas.

Informacijos apie eurą skelbimas SEB Vilniaus banko interneto svetainėje yra dalis parengiamųjų darbų, kurie vyksta banko grupėje rengiantis įvesti naują valiutą Lietuvoje. Šie darbai susiję su daugelio banko sričių – IT sistemų, darbo organizavimo, grynųjų pinigų vežimo ir kitų – planuojamais pakeitimais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!