Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/33363/microsoft-uzdarys-windows-mobile-marketplace-geguzes-9-d/spausdinti/

„Microsoft“ uždarys „Windows Mobile Marketplace“ gegužės 9 d.

Publikuota: 2012-03-14 07:48
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Ir toliau bandydama sukoncentruoti visas pajėgas į operacinės sistemos „Windows Phone“ plėtrą, korporacija „Microsoft“ padarė visai logiškai ir ekspertų prognozuotą žingsnį – paskelbta apie netolimoje ateityje uždaromą tarnybą „Windows Mobile Marketplace“.

„Microsoft“ uždarys „Windows Mobile Marketplace“ gegužės 9 d.

Ši „Microsoft“ interneto parduotuvė siūlo programėles programinei platformai „Windows Mobile 6.x“. Jos veikla pradėta dar 2009 m. spalio mėnesį, kai buvo anonsuota OS „Windows Mobile 6.5“. Vis tik dabar galima konstatuoti, jog el. parduotuvė dideliu populiarumu nepasižymėjo, o tą patį galima pasakyti ir apie pačią „Windows Mobile 6.5“.

Ekspertų teigimu, nemažą dalį „Windows Mobile Marketplace“ nesėkmių lėmė tai, jog jau po metų savo veiklą pradėjo „Windows Phone Marketplace“, kuri siūlo programėles naujausiai „Microsoft“ operacinei sistemai ir „Windows Phone 7“ ir naujesnėms jos versijoms. Tad „Microsoft“ pasiryžo senąją el. parduotuvę uždaryti jau po kelių mėnesių – gegužės 9 d. Tokiu būdu vis dar turintiems „Windows Mobile“ įrenginių derėtų padaryti išvadas jau dabar.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!