Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/33338/ovh-pristato-nauja-duomenu-centra-strasbure/spausdinti/

OVH pristato naują duomenų centrą Strasbūre

Publikuota: 2012-03-12 17:49
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: OVH, UAB

Prancūzijos bendrovė OVH, interneto svetainių prieglobos lyderė Europoje, atidarė septintą duomenų centrą Strasbūre. Nuo šiol OVH klientai gali patys pasirinkti geografinę serverių vietą.

Naujas OVH duomenų centras „SBG 1“ („Strasbūras 1“) užima strategiškai svarbią vietą Europos centre. Per 400 kilometrų nutolęs nuo Rubė (Roubaix) mieste įsikūrusios OVH būstinės, šis duomenų centras yra tiesiausias kelias į Vokietiją, Italiją, Šveicariją ir Austriją.

Profesionalams tai dar viena galimybė priartinti infrastruktūrą prie Vidurio ir Rytų Europos šalių ir užtikrinti spartesnį interneto ryšį. Tai itin svarbu ir įmonėms, pageidaujančioms kuo labiau sumažinti atstumą iki savo klientų.

Šis duomenų centras labai greitai įrengiamas ir gali būti nesunkiai keičiamas bet kuriuo metu, atsižvelgiant į klientų poreikius. Be to, iki 2013 m. pabaigos OVH planuoja pastatyti „SBG 2“ ir „SBG 3“. Šie duomenų centrai dvyniai bus suprojektuoti pagal „Rubė 4“ duomenų centro modelį ir papildys „SBG 1“.

Aukščiausio saugumo lygio duomenų centre jau dabar gali būti talpinama iki 10 000 serverių: visi OVH skirtieji serveriai prieinami tomis pačiomis sąlygomis, galiojančiomis Rubė duomenų centruose (suteikimas per valandą, pasiūlymai be įsipareigojimų ir t. t.).

OVH kontroliuoja visą teikiamų paslaugų grandinę ir užtikrina visišką serverių prieinamumą: serveriai gaminami ir surenkami, vėliau įdiegiami konteinerių duomenų centruose, kuriuose juos prižiūri visą parą ir 7 dienas per savaitę budintys specialistai.

„SBG 1“ konteineriuose įdiegtos visos pažangiausios energijos taupymo naujovės. Naudojant serverių aušinimo skysčiu sistemą ir pakeitus oro kondicionavimą ventiliacine sistema, OVH duomenų centrų energijos sąnaudų efektyvumo koeficientas siekia 1,1.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!