Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3333/bs-2-ir-wincor-nixdorf-pazymejo-10-metu-bendradarbiavima/spausdinti/

BS/2 ir „Wincor Nixdorf“ pažymėjo 10 metų bendradarbiavimą

Publikuota: 2006-01-31 12:17
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

Sausio 26 d. Vokietijos kompanijos „Wincor Nixdorf“ prezidentas Karlas-Heinzas Stilleris ir netiesioginių pardavimų direktorius Jorgas Brinkmolleris šios verslo gigantės partnerių susitikime bendrovės „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos (BS/2) atstovams įteikė sertifikatą, skirtą sėkmingai jubiliejinei 10-ies metų bendradarbiavimo sukakčiai pažymėti.

Vienai didžiausių Lietuvos bendrovių apdovanojimas buvo įteiktas po tris dienas trukusios tarptautinės mažmeninės prekybos ir bankinės įrangos informacinių technologijų parodos konferencijos „Wincor World 2006“ vykusio partnerių susitikimo.

„Per 10 veiklos metų mūsų bendrovė dėl savo sukurtų bankinių sprendimų ir kompanijos „Wincor Nixdorf“ tapo žinoma visame pasaulyje. Todėl BS/2 stendas parodoje sulaukė didelio klientų ir partnerių iš viso pasaulio dėmesio“, – sako BS/2 projektų vadovas Vladas Lapinskas.

Pasak jo, BS/2 savo ir BS/4 jungtiniame stende pristatė bankomatų monitoringo koncepciją – „ATMeye“ vaizdo apsaugos ir PDS skambučių fiksavimo sistemas, automatinį kasininko seifą su integruota „Smart Safe“ programine įranga, informacinį terminalą su integruota „BS Payment“ programine įranga.

„Taip pat buvo pristatyta ir moderni „MobiCash“ sistema. Tai koncepcija, kai grynuosius pinigus iš bankomato galima išsiimti be mokėjimo kortelės – pakanka išsiųsti trumpąją SMS žinutę, sulaukti operatoriaus skambučio bei surinkti vartotojo kodą“, – sako V. Lapinskas.

Kompanijos BS/2 bankiniai sprendimai buvo pristatyti ir „Wincor Nixdorf“ stende. Be to, Lietuvos bendrovė šiemet „Wincor Nixdorf“ partnerių draugiją atvedė ir Mongolijos kompaniją „BanQTechLLC“, kuri nuo šiol platins programinius sprendimus ir bankinę įrangą savo regione.

„Jos atstovams „Wincor Nixdorf“ prezidentas Karlas-Heinzas Stilleris susitikimo metu įteikė dokumentą – sertifikatą, simbolizuojantį „BanQTechLLC“ tapimą oficialia Vokietijos bendrovės partnere šiame regione“, – teigia BS/2 pardavimo vadybininkas Arūnas Zutkis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!