Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3255/topo-centras-atidare-antra-parduotuve-utenoje/spausdinti/

„Topo centras“ atidarė antrą parduotuvę Utenoje

Publikuota: 2006-01-23 16:43
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Topo centras, UAB

Didžiausias Lietuvoje buities technikos ir elektronikos prekybos tinklas „Topo centras“ ir šiemet tęsia plėtrą šalyje: savaitgalį Utenoje pirkėjams duris atvėrė nauja parduotuvė „Topo elektronika“.

Ši, jau 42-oji „Topo centras“ tinklo parduotuvė, įsikūrė miesto pramoninėje dalyje – J. Basanavičiaus gatvėje, prekybos centre „Norfa“, esančiame šalia svarbios magistralės Vilnius–Daugpilis. Į naująją 230 kv. m parduotuvę investuota apie 300 000 litų.

Kaip teigia UAB „Topo centras“ generalinis direktorius Virginijus Gedikas, naujoji „Topo elektronika“ parduotuvė – antroji tokio formato specializuota parduotuvė „Topo centras“ tinkle.

Utenoje ją paskatino įkurti sėkminga pernai Panevėžyje atidarytos analogiškos parduotuvės patirtis. „Elektronikos prekių poreikis nuolat didėja, – sako V. Gedikas. – Kompiuteriai, fotoaparatai, mobilieji telefonai, garso ir vaizdo technika – tai prekės, reikalingos tiek didelių, tiek ir mažesnių miestų bei kaimų gyventojams, todėl stengiamės lanksčiai reaguoti į pirkėjų poreikius ir būti ten, kur esame labiausiai reikalingi“.

Pirmoji tinklo „Topo centras“ parduotuvė Utenoje buvo atidaryta prieš porą metų. Šiuo metu prekybos tinklui „Topo centras" priklauso jau 42 parduotuvės: 34 Lietuvoje ir 8 Latvijoje. Tinkle dirba per 650 darbuotojų. 2006 metais numatoma tolesnė tinklo plėtra – planuojama atidaryti daugiau nei 10 naujų parduotuvių Lietuvoje ir Latvijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!