Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3251/paskirtas-naujas-bites-grupes-generalinis-direktorius/spausdinti/

Paskirtas naujas „Bitės grupės” generalinis direktorius

Publikuota: 2006-01-23 11:48
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Šiandien naujuoju „Bitės grupės“ Valdybos pirmininku ir generaliniu direktoriumi paskirtas 47-erių Maarten van Engeland.

Maarten van Engeland iki šiol dirbo TDC vykdančiuoju viceprezidentu, atsakingu už „TDC Solutions“ padalinį, atliekantį technologijų diegimą ir teikiantį paslaugas TDC grupei. Prieš tai Maarten van Engeland daugiau nei penkiolika metų dirbo vadovaujantį darbą kaip „Falck Securitas A/S“ generalinis direktorius, „ConstructorDexion Ltd.“ vykdantysis viceprezidentas, „Nilfisk-Advance A/S“ vykdantysis viceprezidentas ir „ISS Darenas International A/S“ generalinis direktorius.

„Kartu su savo komanda Jesper Theill Eriksen atliko puikų darbą – jam vadovaujant „Bitė“ ženkliai išaugo. Aš tvirtai tikiu, kad Maarten van Engeland užtikrins tolesnę bendrovės plėtrą Lietuvos ir Latvijos rinkose, panaudodamas savo išskirtinius vadovavimo įgūdžius ir ilgametę patirtį“, – sako Henning Vest, „TDC Mobile International“ prezidentas.

„Aš labai džiaugiuosi pradėdamas darbą „Bitėje“ ir turėdamas galimybę vadovauti bendrovės verslo plėtrai Lietuvoje ir Latvijoje“, – sako Maarten van Engeland.

Maarten van Engeland pakeičia Jesper Theill Eriksen, kuris dvejus metus vadovavo „Bitei Lietuva“, užsitikrinusiai stiprias pozicijas Lietuvos rinkoje ir praeitais metais sėkmingai pradėjusiai veiklą Latvijoje. Nuo sausio 23 d. Jesper Theill Eriksen pradeda darbą kaip „TDC Switzerland“ generalinis direktorius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!