Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3193/2005-m-bilietai-lt-isplatino-400-tukst-bilietu/spausdinti/

2005 m. BILIETAI LT išplatino 400 tūkst. bilietų

Publikuota: 2006-01-18 12:54
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Bilietai LT

2005-aisiais metais nacionalinis bilietų platintojas BILIETAI LT išplatino 400 tūkst. bilietų į 1000 skirtingų renginių, bendradarbiavo su 99 renginių rengėjais ir pasiekė 12 mln. Lt. apyvartą. Pernai metais BILIETAI LT prekybos tinklą papildė 6 naujos kasos (1 Vilniuje, 1 Kaune, 2 Klaipėdoje, 1 Šiauliuose ir 1 Panevėžyje), buvo įkurtas skambučių centras, kuriame galima gauti išsamią informaciją ir rezervuoti bilietus į norimą renginį.

Šiandien nacionalinio bilietų platintojo prekybos tinklą sudaro 28 kasos, iš kurių 5 yra mobilios. Daugelis kasų yra įkurtos prekybos centruose MAXIMA. Bilietus taip pat galima pirkti bei rezervuoti internetu. 2005 m. pardavimai internetu sudarė 10 proc. visų bilietų pardavimų. Planuojama, kad 2006 m. šis rodiklis išaugs iki 20 proc. Elektroninė, centralizuota BILIETAI LT sistema buvo pristatyta pasaulinio garso informacinių technologijų profesionalams Anglijoje vykusioje parodoje „IT works 2005“, kur buvo sulaukta daug teigiamų įvertinimų iš IT srities ekspertų.

2005 m. lapkričio mėn. pasirodė atnaujinta BILIETAI LT interneto svetainė www.bilietai.lt, kurioje lankytojams yra užtikrinamas saugus bei patogus apmokėjimo internetu kelias, sukurtas naujas, aiškus dizainas, supaprastintas navigacijos ir žymiai palengvintas bilietų užsakymo/pirkimo procesas. Pasak BILIETAI LT direktoriaus Vitalijaus Kuodžio, 2005 m. rezultatai pranoko lūkesčius dėka pasirinktos tinkamos verslo plėtros strategijos ir kruopštaus atsidavusio kolektyvo darbo. Tikimasi, kad 2006-aisiais BILIETAI LT pasieks dukart geresnių rezultatų: planuojama ir toliau sėkmingai plėsti verslo partnerių ratą bei prekybos tinklą, tobulinti klientų aptarnavimo kokybę. Atsiradus poreikiui, bus didinamas ir mobiliųjų kasų skaičius.

2006-aisiais metais BILIETAI LT ruošiasi diegti daug modernių naujovių. Viena iš jų – bilietų pardavimas ir atsiskaitymas mobiliuoju telefonu.

Šiandien BILIETAI LT didžiuojasi bendradarbiaudami su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru, Žalgirio rėmėju, Baltijos reklamos projektais, New York klubu, Tactus Verus, Vėjo sala, Klasikos projektais, Kauno valstybiniu dramos teatru, Valstybiniu Vilniaus mažuoju teatru, Andželikos Cholinos šokio teatru, Kauno džiazo klubu, Kristupo festivaliu, Teatro ir kino informacijos ir edukacijos centru, Vilniaus muzikiniu teatru, Meno fortu, Lietuvos šokio informacijos centru, Kauno kameriniu teatru, Kauno mažuoju teatru, Lietuvos rusų dramos teatru, Lietuvos futbolo federacija ir kt.

Nuo 2004 m. BILIETAI LT yra tarptautinės bilietų platinimo asociacijos „INTIX“ narys.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!