Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3120/bs-2-i-prestizine-paroda-wincor-nixdorf-2006-vyksta-sidabrinio-partnerio-teisemis/spausdinti/

BS/2 į prestižinę parodą „Wincor Nixdorf 2006“ vyksta sidabrinio partnerio teisėmis

Publikuota: 2006-01-11 11:06
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

2006 m. sausio 24–26 d. Vokietijos mieste Padeborne vėl vyks prestižinė mažmeninės prekybos ir bankinės įrangos informacinių technologijų paroda konferencija „Wincor World 2006“. Didžiausiu bankinės įrangos rinkos įvykiu vadinamos parodos programoje – 2 simpoziumai, kurių metu vyks daugiau kaip 50 diskusijų ir seminarų.

Parodoje ketina dalyvauti daugiau kaip 60 aukštos kvalifikacijos „Wincor Nixdorf“ partnerių iš viso pasaulio, tarp kurių – ir sidabrinio partnerio statusą turinti Lietuvos kompanija „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos (BS/2).

Bendrovė BS/2 lapkritį Keiptaune (PAR) vykusiame kompanijos „Wincor Nixdorf“ pardavimo partnerių susitikime ne tik laimėjo novatoriškiausio programinės įrangos sprendimo bei novatoriškiausios koncepcijos nominacijas, bet ir buvo jau 7-tą kartą apdovanota „Top Seller“ prizu, suteikiančiu išskirtinę teisę būti vadinamai geriausia „Wincor Nixdorf“ produkcijos platintoja.

Kompanija BS/2 parodoje pristatys šiuos su „Wincor Nixdorf“ bankine įranga suderintus programinius sprendimus:

  • bankomatų stebėsenos ir administravimo (angl. monitoring) centrą su integruota „ProView“ sistema, „ATMeye“ vaizdo apsaugos ir PDS skambučių fiksavimo sistemas,
  • automatinį kasininko seifą su integruota „Smart Safe“ programine įranga,
  • bankomatą, nuskaitantį lustines korteles ir turintį pinigų įmokėjimo bei operacijų žurnalo kodavimo funkciją,
  • informacinį terminalą su integruota „BS Payment“ programine įranga.

Padeborne vykstančios parodos lankytojai turės progą susipažinti su įvairiais bankinės rinkos aspektais, aptarti mažmeninės bankininkystės strategiją su žinomų pasaulio bankų specialistais, konsultuotis su „Wincor Nixdorf“ specialistais, kurie padės parinkti ypatingus verslo sprendimus, tinkančius konkrečios kompanijos veiklai.

Padeborne paroda „Wincor World“ rengiama nuo 2001 m. Ji sujungė du iki tol kompanijos organizuotus renginius: „Products and Trendshow“ ir „Retail Topics“.

Daugiau informacijos apie parodą „Wincor World“ rasite tinklalapyje: http://www.wincor-world.com.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!