Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3101/ibm-lietuva-skelbia-geriausius-2005-metu-verslo-partnerius/spausdinti/

„IBM Lietuva“ skelbia geriausius 2005 metų verslo partnerius

Publikuota: 2006-01-09 11:53
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: IBM Lietuva, UAB

„IBM Lietuva“ paskelbė sėkmingiausiai 2005 m. IBM technine ir programine įranga prekiavusius verslo partnerius. Geriausiu IBM produktų metų pardavėju buvo paskelbta bendrovė „Sonex kompiuteriai“.

Jau aštuonerius metus su „IBM Lietuva“ bendradarbiaujantys „Sonex kompiuteriai“ taip pat pelnė geriausio metų „IBM pSeries“ tarnybinių stočių ir duomenų saugyklų pardavėjo apdovanojimą bei tapo geriausiu „IBM xSeries“ tarnybinių stočių pardavėju.

„Patikima partnerystė – bene svarbiausias elementas šiuolaikiniame versle ir mes džiaugiamės, kad jį turime. Prie jo lieka tik pridėti kitus – ir sėkmė bus garantuota. Naujų projektų kūrimas ir įgyvendinimas kartu su verslo partneriais yra viena pagrindinių mūsų veiklos krypčių, kurią nuolat stipriname. Ir ateityje mūsų partnerių svarba, parduodant, diegiant ir prižiūrint IBM produktus bei diegiant paslaugas tik didės“, – sakė „IBM Lietuva“ generalinis direktorius Rimantas Vaitkus.

„Baltic Amadeus“ pripažinta įvykdžiusi geriausią 2005 m. „IBM pSeries“ tarnybinių stočių projektą, o bendrovė „Sisneta“ nominuota geriausia praėjusiųjų metų IBM spausdintuvų pardavėja. Geriausia 2005 m. IBM programinės įrangos produktų pardavėja buvo pripažinta „Sintagma“.

Bendrovė verslo partneriams kasmet rengia specialius kursus ir apmokymus užsienyje, jie dalyvauja pasaulinėje IBM „PartnerWorld“ programoje, skirtoje verslo partnerių mokymui bei sertifikavimui. Be to, bendrovės partneriai tampa „IBM verslo partnerių klubo“ nariais, kur pristatomos naujienos, buriami ir vienijami šalyje dirbantys informacinių technologijų specialistai.

Nominacija Verslo partneris
Geriausias 2005 m. IBM produktų pardavėjas Sonex kompiuteriai
Geriausias 2005 m. IBM „pSeries“ tarnybinių stočių ir duomenų saugyklų pardavėjas Sonex kompiuteriai
Geriausias 2005 m. IBM programinės įrangos produktų pardavėjas Sintagma
Geriausias 2005 m. IBM „xSeries“ tarnybinių stočių pardavėjas Sonex kompiuteriai
Geriausias 2005 m. IBM „pSeries“ tarnybinių stočių projektas Baltic amadeus
Geriausias 2005 m. IBM spausdintuvų pardavėjas Sisneta
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!