Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/30789/alna-business-solutions-konsultuoja-rengiant-e-verslas-lt-paraiskas/spausdinti/

„Alna Business Solutions“ konsultuoja rengiant „E-verslas LT“ paraiškas

Publikuota: 2011-09-07 12:49
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Alna Business Solutions, UAB

Paskelbtas kvietimas teikti paraiškas ES struktūrinių fondų paramai gauti pagal priemonę „E-verslas LT“ Nr. 03. Paraiškos pagal šią priemonę turi būti pateiktos iki 2011 m. spalio 10 d. „Alna Business Solutions“ konsultuoja klientus, parengiant paraiškas Europos Sąjungos programai „E-verslas LT“ finansuoti. „Alna Business Solutions“ jau konsultuotų projektų finansavimui, pagal pirmus du „E-verslas LT“ kvietimus, buvo skirta per milijoną litų.

Pasak bendrovės „Alna Business Solutions“ vykdančiojo direktoriaus Mariaus Juknevičiaus, Lietuvoje dažniausiai tik didelės bendrovės sistemingai investuoja ir naudojasi profesionaliais verslo valdymo ir analizės įrankiais. „Mažesnėse įmonėse vis dar mėginama išsiversti su buhalterinės apskaitos programomis ar paprastosiomis skaičiuoklėmis, todėl įmonių vadovai dažniausiai nemato bendro savo veiklos paveikslo, neturi pakankamai informacijos būtiniems sprendimams priimti“, – teigė M. Juknevičius.

Pasinaudojus Europos Sąjungos priemone „E-verslas LT“, smulkios ir vidutinės, gamybos ir paslaugų įmonės gali įsidiegti šiuolaikines verslo valdymo, informacijos, personalo ir verslo analizės sistemas, investuojant tik 50 % įmonės lėšų. „Kokybiškos paraiškos parengimas ir sėkmingas projekto įgyvendinimas labai priklauso nuo kliento, projekto rengimo konsultantų ir IT specialistų bendradarbiavimo bei kompetencijos“, – pabrėžia Marius Juknevičius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!