Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/3037/lietuvos-telekomo-imoniu-grupe-pardave-sporto-kluba-ir-jam-priklausanti-nekilnojamaji-turta/spausdinti/

„Lietuvos telekomo” įmonių grupė pardavė sporto klubą ir jam priklausantį nekilnojamąjį turtą

Publikuota: 2005-12-30 15:18
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Lietuvos telekomas, AB

AB „Lietuvos telekomo“ įmonių grupė ( VŠĮ „ Lietuvos telekomo“sporto klubas ir UAB „ Lintel“ ) ir UAB „ Neo aljansas“ bei UAB „ Minoleta” pasirašė sutartis dėl Sporto ir sveikatingumo klubo vykdomos veiklos ir pastato Vilniuje, Savanorių pr. 28 perleidimo. Pagal susitarimą, naujieji savininkai perima ir visus buvusių savininkų įsipareigojimus klientams. Naujieji savininkai klubo veiklą perima nuo 2006 m. sausio 1 d.

„Ir toliau koncentruojamės į pagrindinę įmonės veiklą – teikti tik aukštos kokybės telekomunikacijų paslaugas, todėl atsisakome nepagrindinių veiklų,“ – sako AB „ Lietuvos telekomas“ generalinis direktorius Arūnas Šikšta. Bendrovė jau anksčiau sandėliavimo ir taksofonų priežiūros funkcijas perleido išorės kompanijoms.

Arūnas Šikšta sako, kad, atsisakiusi sporto klubo Savanorių prospekte, bendrovė ir toliau rems moterų krepšinio komandą „ Lietuvos telekomas“. „ Taip jau istoriškai susiklostė, jog „ Lietuvos telekomas“ nuo seno turi itin glaudžius ryšius su Lietuvoje populiariausia sporto šaka. Mums didelė garbė ir toliau būti vienos geriausių Europoje moterų krepšinio komandos savininku ir pagrindiniu rėmėju, “ – tvirtina AB „ Lietuvos telekomas“ generalinis direktorius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!