Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2965/mokesciu-moketojams-tukstanciai-laisku/spausdinti/

Mokesčių mokėtojams - tūkstančiai laiškų

Publikuota: 2005-12-22 12:33
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Valstybinė mokesčių inspekcija

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (toliau - VMI prie FM) išsiuntė daugiau kaip 100 tūkstančių elektroninių laiškų mokesčių mokėtojams - VMI elektroninio deklaravimo sistemos (toliau - EDS) vartotojams - fiziniams ir juridiniams asmenims, pasirašiusiems sutartis su VMI dėl deklaracijų teikimo elektroniniu būdu ir nurodžiusiems sutikimą gauti VMI naujienas elektroniniu paštu.

„Išsiuntėme laiškus - sveikinimus artėjančių švenčių proga ir informavome apie naujas mokesčių mokėtojams skirtas paslaugas, kurias kitais metais suteiks mokesčių inspekcija - gauti informaciją apie savo pajamas ir išlaidas, naująjį konsultacijų telefonu Mokesčių informacijos centrą. Kitais metais tokiu pat būdu mokesčių mokėtojams teiksime informaciją apie naujoves ir pasikeitimus mokesčių administravimo srityje“, - sako VMI vadovas Modestas Kaseliauskas.

Šiais metais VMI pirmą kartą pasinaudojo galimybe pasveikinti ir informuoti mokesčių mokėtojus - EDS vartotojus - elektroniniu paštu. „Tokiu būdu galime pasiekti nepalyginamai didesnę auditoriją ir sulaukti platesnio grįžtamojo ryšio - įvertinę nuomones galime tiksliau plėtoti ir VMI paslaugas, - sako M. Kaseliauskas. - Be to, toks sveikinimo bei informavimo būdas efektyvesnis, naudojant pažangias technologijas ir kur kas pigesnis“.

Šiemet VMI prie FM nusprendė nesiųsti tradicinių atvirukų - visas institucijas taip pat sveikina elektroniniu būdu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!