Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2959/bs-2-bankiniais-sprendimais-domisi-ir-madagaskaras/spausdinti/

BS/2 bankiniais sprendimais domisi ir Madagaskaras

Publikuota: 2005-12-22 07:06
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

UAB „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos (BS/2) ką tik pasirašiusi pelningas bankomatų vaizdo apsaugos sistemų pardavimo sutartis su Sirijos ir Irano kompanijomis, susidomėjimo sulaukė ir iš didžiausios Afrikos salos - Madagaskaro.

„Jau dešimtmetį sėkmingai įvairių sistemų saugumą užtikrinanti Madagaskaro kompanija „Madagasikara security telecommunications“ ieško būdų, kaip garantuoti atliekamų grynųjų pinigų išmokėjimo funkcijų saugumą, todėl domisi mūsų kompanijos darbuotojų pristatomu bankiniu sprendimu - bankomatų vaizdo apsaugos sistema „ATMeye“,“ - teigia BS/2 projektų vadovas Karolis Mačionis.

Intelektinė programuojama bankomatų vaizdo apsaugos sistema „ATMeye“ gali fiksuoti bankomato operacijas (pvz., kaip įdedama ir išimama mokėjimo kortelė, išmokami pinigai, įvedamas PIN kodas ir kt.), fotografuoti bankomatu besinaudojantį asmenį, atlikti problemiškų bankomatų sandorių auditą, sekti ir išaiškinti vandalizmo atvejus. Be to, ji yra labai lanksti, todėl gali būti specializuojama atsižvelgiant į konkretaus užsakovo poreikius.

Bankomatų vaizdo apsaugos sistema ne tik laikoma populiariausiu bendrovės BS/2 sukurtu produktu, bet taip pat tarptautinėje arenoje yra pripažinta geriausia bankine apsaugos sistema. Šiandien šis sprendimas yra įdiegtas daugiau kaip 3500 bankomatų 48 pasaulio šalyse.

Jei bendrovės BS/2 pradėtos derybos ir su kompanija „Madagasikara security telecommunications“ bus vaisingos, netrukus bankomatų vaizdo apsaugos sistemos bus įdiegiamos ir Indijos, Okeanijos, Artimųjų Rytų bei Afrikos regionų bankomatuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!