Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2953/startuoja-verslo-analitikos-projektas-impress-tevoje/spausdinti/

Startuoja verslo analitikos projektas „Impress Tevoje“

Publikuota: 2005-12-22 08:15
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Sybase Solutions, UAB

UAB „Sybase Solutions“ pasirašė verslo analitikos sprendimo diegimo UAB „Impress Tevoje“ sutartį, pagal kurią UAB „Sybase Solutions“ pateiks programinės įrangos licencijas, o visus sistemos kūrimo darbus atliks kartu su UAB „New Vision Baltija“.

Pasak UAB „Sybase Solutions“ verslo plėtros direktoriaus Andrej Jarmalkovič, malonu, kad viena pirmaujančių Lietuvoje spaudos platinimo įmonių, didindama verslo efektyvumą bei spręsdama informacijos analizės poreikius, diegs sprendimą „Sybase IQ“ duomenų saugyklos bei „Information Builders“ įrankio „WebFocus“ pagrindu. „Džiugina, kad projektą diegsime kartu su stiprias pozicijas Lietuvoje turinčia kompanija „New Vision Baltija“. Esame įsitikinę, kad „New Vision Baltija“ bendradarbiavimas verslo analitikos srityje su „Sybase“ bei „Information Builders“ suteiks naujų galimybių esamiems ir naujiems šių kompanijų klientams, analitinių bei ataskaitų sistemų dėka galėsiantiems išlaikyti lyderių pozicijas ypač konkurencingoje šiandieninėje Lietuvos rinkoje“.

„Sybase“, įkurta 1984-aisiais, yra vienas didžiausių nepriklausomų programinės įrangos gamintojų pasaulyje. Klientai „Sybase“ dėka įgyja konkurencinį pranašumą, išgaudami didžiausią vertę iš savo informacijos šaltinių bei optimizuodami išlaidas IT valdymui.

„Information Builders“, įkurta prieš daugiau nei 30 metų, sėkmingai kuria verslo analitikos ir informacijos pateikimo sprendimus. „Information Builders“ klientai gali efektyviai pateikti informaciją, reikalingą procesų palaikymui, tiekimų užtikrinimui ar verslo operacijų vykdymui.

„New Vision“ Baltija įkurta 1993 metais ir yra viena iš pirmaujančių IT bendrovių Baltijos šalyse, diegiančių specializuotus IT sprendimus prekybai ir maisto pramonei Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Kompanijoje dirba daugiau nei 100 darbuotojų.

Lietuvoje „Sybase“ ir „Information Builders“ atstovauja UAB „Sybase Solutions“. Bendrovė Lietuvoje bendradarbiauja su daugiau nei 40 partnerių. „Sybase“ programinę įrangą naudoja virš 10 Lietuvos verslo valdymo sistemų gamintojų. „Sybase“ klientų Lietuvoje sąrašas susideda iš kelių tūkstančių įmonių bei valstybinių institucijų ir organizacijų. Tarp jų yra „Lietuvos geležinkeliai“, „Vakarų skirstomieji tinklai“, „Lietuvos energija“, „Lietuvos telekomas“, „Omnitel“, „SEB Vilniaus bankas“, „Norfa“, „Rimi“, „Palink“ ir daugelis kitų kompanijų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!