Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2891/intel-tapo-oficialia-formules-1-komandos-bmw-sauber-partnere/spausdinti/

„Intel“ tapo oficialia „Formulės-1” komandos „BMW Sauber“ partnere

Publikuota: 2005-12-15 16:07
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Intel Corporation

Didžiausia pasaulyje kompiuterių procesorių gamintoja „Intel“ tapo oficialia Vokietijos automobilių gamintojų grupės BMW partnere ir „Formulės-1“ komandos „BMW Sauber“ komandos rėmėja. Kompanijų bendradarbiavimas taip pat apims technologijų ir rinkodaros sritis.

„Vienų labiausiai vertinamų ir pažangiausių pasaulyje prekių ženklų bendradarbiavimas atveria įspūdingas veiklos galimybes. „Intel“ technologijos ir BMW meistriškumas automobilių sektoriuje – galingas derinys, suteiksiantis įsimintinus rezultatus”, - teigė „Intel“ vyresnysis viceprezidentas bei kompanijos rinkodaros vadovas Erikas Kimas (Eric Kim).

Pagal ilgametę kompanijų bendradarbiavimo sutartį „Intel“ teiks pagalbą standartizuojant koncerno BMW duomenų centrų infrastruktūrą bei teiks IT sprendimus pardavimo skyriui. BMW darbuotojai nuo šiol pradės naudoti nešiojamuosius kompiuterius su „Intel Centrino“ technologija, bus ženkliai didinamas delninių kompiuterių su „Intel“ technologijomis naudojimas.

„Intel” taip pat padės BMW į automobilius integruoti integruoti įvairius papildomus įrenginius, pavyzdžiui, telefonus ar muzikos grotuvus.

Už prekybą bei plėtrą atsakingas BMW grupės valdybos narys Burkhardas Giošelis (Burkhard Göschel) teigė, kad „Intel“, kaip ir BMW grupė, dirba laikydamasi aukščiausių standartų darbui, naujovių diegimui ir produktų kokybei. Jo teigimu, abi bendroves vienija tikslas pirmauti technologijų srityje.

„Mūsų darbo principą - idėjas paversti inovatyviais produktais - puikiai sutvirtina pažangios „Intel“ technologijos bei ypač veiksmingi sprendimai. Partnerystė suteiks naudos mūsų IT sričiai, klientams ir „Formulės-1“ komandai”, - teigė B. Giošelis.

„Formulė-1” yra ypač aukštų technologijų sritis. Čia vienu metu reikia kontroliuoti ir koordinuoti šimtus veiksmų ir tai reikia atlikti preciziškai tiksliai. Moderniausios technologijos yra esminis sėkmės faktorius, todėl džiaugiamės, kad šioje srityje turime tokį stiprų partnerį kaip „Intel”, - sakė BMW automobilių sporto direktorius Mario Teisenas (Mario Theissen).

BMW „Formulės-1” komandą „Sauber“ įsigijo 2005 m. birželį. Atnaujintą komandą bei jos partnerius ketinama pristatyti 2006-ųjų sausio 16-17 dienomis Ispanijos Valensijos mieste.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!