Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/28807/iqinvision-naujas-ip-kameru-tiekejas-baltijos-salyse/spausdinti/

„IQinVision“ – naujas IP kamerų tiekėjas Baltijos šalyse

Publikuota: 2011-04-20 16:14
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Box&Value, UAB

UAB „Box&Value“ pristato naują IP kamerų tiekėją Baltijos šalyse, kurio, „IQeye“ prekės ženklu pažymėta produkcija, išsiskiria nepriekaištinga vaizdo kokybe, stabilumu ir patikimumu.

„IQeye“ kameros yra skirtos 24 / 7 / 365 darbui bet kokiomis sąlygomis tiek lauke, tiek patalpų viduje. Produktų spektras apima nuo paprasčiausių vidaus VGA kamerų iki išorinių antivandalinių, atsparių žemoms temperatūroms, 5 megapikselių raiškos kamerų.

Visi šio prekinio ženklo produktai išsiskiria ypač žemu energijos suvartojimu (tik iki 7 W išorinėms kameroms). PoE maitinimas (Power Over Ethernet – energijos tiekimas interneto laidu), universalūs montavimo aksesuarai palengvina instaliacijos darbus, taupo laiką bei diegimo ir aptarnavimo kaštus.

„IQinVision“ – tai išskirtinis gamintojas, taikantis net 5 metų pilną garantiją „IQeye Alliance“ mini serijos kameroms, o kitoms prekių grupėms – 3 metų garantiją. Be to, šio gamintojo garantija apima visas sudedamąsias kamerų dalis.

„IQeye“ kameros yra suderinamos su daugelio gamintojų tinkliniais įrašymo įrenginiais (NVR), programine įranga (VMS), o taip pat gali būti kaip platforma įvairių gamintojų vaizdo analitikos sprendimams.

Kompanijos produktai plačiai naudojami valstybiniame sektoriuje, kariniuose, švietimo ir sveikatos priežiūros projektuose, lošimų versle, gamyboje, logistikoje, prekyboje ir kitose srityse.

Nuo 1998 metų „IQinVision“ yra tarp pirmaujančių IP kamerų gamintojų pasaulyje, gerai žinomu dėl savo prekinio ženklo „IQeye“ kamerų nepriekaištingos vaizdo kokybės, stabilumo ir patikimumo. „IQinVision“ buvo pirmasis gamintojas pristatęs rinkai megapikselines tinklo kameras, HD (didelės raiškos) kameras su įrašymu į kameros vidinę laikmeną, kameras su integruota analitika ir daugelį kitų industrijos naujovių.

„IQinVision“ yra privati kompanija su centrine būstine JAV, Kalifornijoje bei turi atstovybę Europoje, Amsterdame.

Kompaniją „IQinVision“ Baltijos šalyse atstovauja UAB „Box&Value“. Kompanija ne tik parduoda produktus, bet ir siūlo pagalbą bei papildomas paslaugas partneriams.

Kompanija organizuoja seminarus tiksliniams rinkos segmentams, pristatydami vartotojams „IQeye“ kamerų privalumus bei galimybes. Produktų vadovas dalyvauja partnerių renginiuose, veda mokymus, padeda pardavimo procese, teikia techninę pagalbą projektuojant sistemą bei diegiant įrangą. Informacija apie produktus pateikiama lokalia kalba „Box&Value“ tinklalapyje bei partneriams patogiame formate, kad galėtų būti naudojama pardavimo procese.

„Box&Value“ sandėliuoja ženklų gaminių kiekį, tad greitas pristatymas yra garantuojamas. Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje produktai pristatomi per 2 d. d. bei nėra taikomas minimalus užsakymo kiekis. Be to, kompanija turi įrangos pavyzdžius, kuriais gali naudotis partneriai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!