Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2850/blue-bridge-suteiktas-hp-metu-partnerio-apdovanojimas/spausdinti/

„Blue Bridge“ suteiktas HP metų partnerio apdovanojimas

Publikuota: 2005-12-12 12:22
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Blue Bridge, UAB

Pasaulinė technologijų kompanija Hewlett-Packard (HP) Lietuvos informacinių technologijų bendrovę „Blue Bridge“ pripažino metų verslo partnere. Tai pirmas kartas, kai toks vardas suteikiamas Baltijos šalių įmonei.

Gruodžio 5-6 dienomis Nicoje (Prancūzija) vykusioje „HP Software Universe 2005“ konferencijoje „Blue Bridge“ „HP OpenView“ programinių sprendimų diegimo metų partnerio apdovanojimas įteiktas už pasiektą aukštą kompetenciją sprendimų verslui srityje ir aktyvų bendradarbiavimą su HP. Lietuvos įmonė tarptautinės kompanijos partnere IT paslaugų ir infrastruktūros valdymo sprendimų srityje tapo 2004 m. pabaigoje.

„Partnerystę su „Blue Bridge“ užmezgėme vos prieš metus. Per šį trumpą laiką Lietuvos bendrovė sugebėjo įgyti aukšto lygio techninę kompetenciją ir vykdyti sėkmingą veiklą infrastruktūros bei IT paslaugų valdymo srityje, taip pasiekdama „HP OpenView“ Premium partnerystės lygį“, - sako HP Software Baltics atstovas darbui su partneriais Sergey Kostyuchenko. Pasak jo, Lietuvos rinka HP yra strategiškai svarbi, todėl čia ypač reikalingi aktyvūs, gerai dirbantys partneriai.

Konferencijoje, kurios tema buvo naujausi pokyčiai IT rinkoje ir jų poveikis verslui, be „Blue Bridge“ metų partnerio apdovanojimai įteikti dar 25 bendrovėms iš įvairių Europos šalių – Austrijos, Prancūzijos, Vokietijos, Norvegijos ir kt. Įmonei iš Baltijos valstybių toks apdovanojimas iki šiol nebuvo įteiktas nė karto.

„Šis HP pripažinimas dar kartą patvirtino, kad mūsų investicijos į IT paslaugų bei infrastruktūros valdymo sprendimus pasiteisino. Lietuvoje tokių sprendimų poreikis pastaruoju metu sparčiai auga ir mes sugebėjome pasiekti gerų rezultatų šioje srityje bei pelnyti aukštą HP įvertinimą“, - teigia „Blue Bridge“ integruotų IT ir verslo sprendimų skyriaus vadovas Vykintas Arlauskas.

Metų partnerio apdovanojimus HP šiemet įteikė jau 8 kartą. Jie skiriami kompanijos partneriams, kurie pasiekė gerų rezultatų dirbdami su HP bei klientais vietinėse ar regioninėse rinkose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!