Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2813/litexpo-bendradarbiaus-su-lietuvos-pramonininku-konfederacija/spausdinti/

LITEXPO bendradarbiaus su Lietuvos pramonininkų konfederacija

Publikuota: 2005-12-08 07:15
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Lietuvos parodų centras „Litexpo“

Lietuvos pramonininkų konfederacija ir Lietuvos parodų centras LITEXPO, siekdami stiprinti šalies verslo įvaizdį ir paskatinti šalies valdžios institucijas sudaryti palankesnes sąlygas verslo, kartu ir parodų, plėtrai, pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Bendromis pastangomis bus siekiama kuo didesnio parodų tarptautiškumo, stengiamasi padėti šalies įmonėms rasti naujas rinkas ir užmegzti naujus verslo kontaktus.

„Tarptautinės parodos yra viena svarbiausių šalies įvaizdžio formavimo bei verslo plėtros priemonių, todėl itin svarbu, kad glaudų, efektyvų parodų organizatorių bei verslininkų bendradarbiavimą palaikytų ir valstybė“, ­– sako LITEXPO direktorius Aloyzas Tarvydas.

Lietuvos pramonininkų konfederacija ir LITEXPO ketina kreiptis dėl valstybės teikiamos paramos įmonių dalyvavimui specializuotose parodose didinimo. Bendromis pastangomis bus skatinamas ir parodų verslo plėtojimo ekspertų grupių kūrimas.

Pasirašius sutartį, taip pat tikimasi sudaryti kuo palankesnes sąlygas investicijoms ir eksporto plėtrai, skatinti inovacijas versle.

Lietuvos pramonininkų konfederacija ketina prisidėti rengiant keletą LITEXPO parodų: mašinų ir prietaisų pramonės, energijos ir elektrotechnikos, inžinerinės kooperacijos parodą „BaltTechnika“, nekilnojamojo turto, investicijų, komunalinio ūkio ir techninės pastatų įrangos parodą „Miestas“, aplinkos tvarkymo, įrengimo ir priežiūros parodą „Green Deco“, medicinos parodą „BaltMedica“ ir naują LITEXPO projektą – maisto ir gėrimų parodą BAF.

Parodų metu LITEXPO ir Lietuvos pramonininkų konfederacija planuoja rengti bendras konferencijas, seminarus specialistams, konkursus, įvairias verslo misijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!