Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2795/e-svetaines-lt-pristato-nauja-sprendima-smulkiajam-verslui/spausdinti/

„e - svetaines.lt“ pristato naują sprendimą smulkiajam verslui

Publikuota: 2005-12-06 07:49
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: JUSADA, IĮ

Interneto sprendimus kurianti bei administruojanti įmonė JUSADA pateikė rinkai naują, savo sukurtą interneto svetainių kūrimo ir administravimo sprendimą „e – svetaines.lt“, skirtą smulkaus ir vidutinio verslo segmentui.

„Nukreipti žvilgsį į šį rinkos segmentą paskatino tai, kad Lietuvoje su smulkiomis įmonėmis dirba labai nedaug paslaugų tiekėjų, todėl dažnai jos priverstos naudotis neprofesionalia pagalba. Todėl labai mažai smulkių įmonių gali sau leisti kokybiškai pateikti ir valdyti informaciją apie save internete. Pagrindinis stabdantis veiksnys – kaina. Būtent todėl su savo naujuoju sprendimu „e – svetaines.lt“ žengiame į šią rinką. Didžiausią dėmesį skirsime bendravimui su smulkiaisiais verslininkais, bei stengsimės jiems pateikti kuo kokybiškesnes paslaugas, kurių jie gauna tikrai mažai“ – sako „e – svetaines.lt“ kūrėjai.

Šio sprendimo pagalba pavyko žymiai sumažinti kokybiškų interneto svetainių kūrimo bei administravimo išlaidas, todėl rinkai pristatomas sprendimas yra labai patrauklus finansiškai net ir labai smulkioms įmonėms. Šis sprendimas leis teikti ir kokybiškas papildomas paslaugas, tokias kaip interneto svetainių administravimas, jų vystymas, populiarinimas, už labai patrauklias kainas.

„Džiaugiamės galėdami pasakyti, kad dabar interneto teikiamais privalumais lengvai galės naudotis net ir pačios smulkiausios įmonės, taip pat labai didelį dėmesį skirsime ir ryšių su klientais palaikymui, toliau su jais bendrausime, spręsime iškylančias problemas, bei konsultuosime interneto svetainių vystymo klausimais“ – teigia įmonės vadovas Saulius Dackys.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!