Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/27024/samsung-pernai-pardave-20-mln-ismaniuju-siemet-planuoja-parduot-tris-kartus-daugiau/spausdinti/

„Samsung“ pernai pardavė 20 mln. išmaniųjų. Šiemet planuoja parduot tris kartus daugiau

Publikuota: 2011-01-13 11:14
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Mobium.lt
Inf. šaltinis: Mobium.lt

„Samsung Galaxy S“ išmaniųjų su „Android“ operacine sistema pernai buvo parduota 10 milijonų vienetų, tai pusė visų išmaniųjų parduotų šios kompanijos 2010 metais. 20 mln. išmaniųjų įrenginių parduotų pernai yra puikus rodiklis, tačiau „Samsung“ gerokai kilstelėjo savo ambicijų kartelę ir šiemet tikisi parduoti tris kartus daugiau prietaisų – 60 mln išmaniųjų.

„Samsung“ pernai pardavė 20 mln. išmaniųjų. Šiemet planuoja parduot tris kartus daugiau

Išmanieji telefonai nėra vienintelė „Samsung“ sėkmės priežastis, ši kompanija buvo pirmoji pradėjusi vytis „iPad“ planšečių pardavimus ir pristačiusi „Galaxy Tab“ planšetę. Šių įrenginių parduota daugiau nei pusantro milijono, nors lyginant šį rezultatą su „Apple“ pasiektu 9 milijonų „iPad“ pardavimu skaičiumi, „Samsung“ pardavimai nėra įspūdingi, jie patys pranoko savo lūkesčius.

„Samsung“ tikisi tapti trečia pagal dydį telefonų gamintoja, pernai jie pristatė populiariausią „Android“ išmanųjį „Galaxy S“. Prietaisas Pietų Korėjoje aplenkė „iPhone 4“ ir jo pirmiausia buvo parduota 2 mln. vienetų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!