Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2623/hp-pajamos-isaugo-iki-22-9-mlrd-jav-doleriu/spausdinti/

HP pajamos išaugo iki 22,9 mlrd. JAV dolerių

Publikuota: 2005-11-21 17:15
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Hewlett-Packard

Pasaulinė IT sprendimų kompanija „Hewlett-Packard“ (HP) paskelbė ketvirtojo finansinio ketvirčio, pasibaigusio šių metų spalio 31 dieną, rezultatus. Kompanija pranešė, kad jos pajamos, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, padidėjo 7 proc. ir siekė 22,9 mlrd. JAV dolerių.

„Per ketvirtąjį ketvirtį kompanija pasiekė džiuginančių rezultatų. Juos konsolidavus ir atsižvelgus į valiutų kursų įtaką, bendros pajamos, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai, išaugo 6 procentais“, - sakė Markas Hardas (Mark Hurd), HP generalinis direktorius ir prezidentas.

Šį ketvirtį, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, pajamos Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos (EMEA) regione augo 8 proc. iki 9,1 mlrd. JAV dolerių. Šiaurės ir Pietų Amerikoje – 5 proc. iki 10 mlrd. JAV dolerių, o Azijos ir Ramiojo vandenyno regione pajamos augo net 12 proc. ir siekė 3,8 mlrd. JAV dolerių.

Daugiau informacijos apie HP ketvirčio pajamas, taip pat papildomą finansinę analizę ir pajamų apžvalgą galima rasti HP tinklalapyje http://www.hp.com/hpinfo/investor/.

HP ketvirtojo ketvirčio finansinius rezultatus galima sužinoti ir per konferencinį pokalbį, naudojant vaizdo ir garso technologiją „webcast“ tinklalapyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!