Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/26217/infobalt-nariu-efektyvaus-pardavimo-mokymuose-dalyviai-igijo-psichologiniu-ziniu/spausdinti/

„INFOBALT“ narių efektyvaus pardavimo mokymuose dalyviai įgijo psichologinių žinių

Publikuota: 2010-11-22 16:24
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: el. paštas Asociacija „Infobalt“

Asociacija „INFOBALT“ kartu su 52 Informacijos ir ryšių technologijų (IRT) sektoriaus įmonėmis, „INFOBALT“ narėmis, įgyvendina darbuotojų mokymų projektą, kurio pagrindinis tikslas yra tobulinti informacijos ir ryšių technologijų srityje dirbančių specialistų bei vadovų bendruosius ir specialiuosius gebėjimus. UAB „B.G.M.“ ir UAB „Verticus“ darbuotojai š. m. spalio mėnesį dalyvavo efektyvaus pardavimo mokymuose.

„Šis laikotarpis parodė, kad ankščiau taikyti metodai pardavimuose nebepasiteisina ir reikia ieškoti naujų idėjų, kaip būtų galima tobulinti darbo procesą. Asociacijos „INFOBALT“ rengtuose efektyvių pardavimų mokymuose į pardavimų procesą buvo pažvelgta iš psichologinės pusės, ir tai leido iš šalies pažvelgti į komunikacinį procesą tarp pirkėjo bei pardavėjo, aiškiai suvokti savas klaidas. Šių kursų naudą galima vertinti kaip ilgalaikį asmenybės ugdymą. Suprantame darbuotojų specialiųjų gebėjimų stiprinimo reikšmę mūsų įmonės veiklos efektyvumo didinimui, todėl siekiame išnaudoti teikiamas mokymų galimybes“, – teigia Martynas Birmantas, UAB „B.G.M.“ vykdomasis direktorius.

„Dalyvavome šiuose mokymuose, nes poreikis didinti mūsų įmonės darbuotojų kompetencijas efektyvių pardavimų srityje buvo jaučiamas jau kurį laiką. Šie mokymai patenkino mūsų keltus lūkesčius, o juose dalyvavę darbuotojai perdavė gautas žinias savo kolegoms. Mokymų nauda pasimatys tolimesnėje veikloje, tačiau jau dabar matome, kad dalyvavę mūsų darbuotojai įgijo pasitikėjimo savo jėgomis“, – teigia Mantas Rauckis, UAB „Verticus“ direktorius.

Projektas „Informacinių ir ryšių technologijų sektoriaus mažų ir vidutinių įmonių konkurencingumo didinimas, stiprinant darbuotojų specialiuosius gebėjimus“ bus įgyvendinamas iki 2012 m. balandžio 30 d. ir savo žinias bei įgūdžius tobulins 1201 IRT sektoriaus įmonėse dirbantis specialistas. Projektas finansuojamas pagal 2007-2013 m. Žmogiškųjų išteklių plėtros veiksmų programos 1 prioriteto „Kokybiškas užimtumas ir socialinė aprėptis“ VP1-1.1-SADM-01-K priemonę „Žmogiškųjų išteklių tobulinimas įmonėse. Projekto SFMIS Nr.: VP1-1.1-SADM-01-K-01-564. Bendra projekto vertė – 17.221.717 litų, projektui įgyvendinti skirta 13.777.373 litų Europos Sąjungos parama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!