Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2555/astunta-karta-visa-istrinkta-pasaulyje-pirmaujancia-kreditine-kortele/spausdinti/

Aštuntą kartą „Visa“ ištrinkta pasaulyje pirmaujančia kreditine kortele

Publikuota: 2005-11-14 14:35
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Visa Europe

Vakar Londono Karališkuosiuose Operos rūmuose vykusioje dešimtojoje „World Travel“ apdovanojimų ceremonijoje „Visa“ buvo paskelbta pasaulyje pirmaujančia kreditine kortele (angl. „World’s Leading Credit Card“). Tai aštunti metai iš eilės, kai „Visa“ atitenka šis apdovanojimas.

„Visa“ kortelė paskelbta pirmaujančia kreditine kortele remiantis pasaulinės internetu vykdytos apklausos rezultatais. Balsavimas vyko visus 2005 m. metus interneto tinklapyje www.worldtravelawards.com. Balsavo daugiau nei 176 000 kelionių ir turizmo versle dirbančių žmonių, tarp kurių 110 000 kelionių agentai. Geriausios kreditinės kortelės laimėjimui buvo nominuotos „American Express“, „MasterCard“, „Diner's Club“, „Visa“ and JCB kortelės.

„Skiriant apdovanojimus atsižvelgiama į dešimties tūkstančių kelionių agentų ir šios rinkos profesionalų nuomonę visame pasaulyje. „Visa“ laimėjimas savo kategorijoje patvirtina, kad jos teikiami privalumai neprilygsta nei vienai kitai kreditinei kortelei. To pasiekta didžiausią dėmesį skiriant paslaugų tobulinimui ir papildomų paslaugų diegimui,“ – sakė Grehemas Kukas (Graham Cook), „World Travel“ apdovanojimų steigėjas ir prezidentas.

Pasak jo, nuo 1993 metų, kai buvo įsteigti „World Travel Awards“ apdovanojimai, kelionių ir turizmo verslas nuolat tobulėjo. Tuo pačiu augo ir konkurencija. „Tie, kuriems įteikiami mūsų apdovanojimai, dėl savo diegiamų naujovių bei iniciatyvų yra šios srities lyderiai. „Visa“ – viena iš jų. Šių metų laimėtojai savo novatoriškumu nenusileidžia ankstesniems laimėtojams, nors 2005 metai ir buvo išskirtiniai, atnešę daugybę turizmo ir kelionių rinkai reikšmingų įvykių - nuo uraganų iki aukštumas pasiekusių degalų kainų. Nepaisant sunkumų, mūsų nugalėtojai išliko ir toliau klesti. Jie šių metų iššūkiuose įžvelgė galimybes ir toliau pirmauja rinkoje,“ – sakė Grehemas Kukas.

„Visa“ yra sukūrusi novatorišką, interaktyvų kelionių portalą internete „Visa Destinations“ (www.visadestinations.com), kuriame „Visa“ kortelės savininkams pateikiami specialūs kelionių agentūrų, prekybos bei pramogų ir laisvalaikio įmonių pasiūlymai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!