Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2535/aukstos-benzino-kainos-naudingos-interneto-parduotuvems/spausdinti/

Aukštos benzino kainos - naudingos interneto parduotuvėms

Publikuota: 2005-11-15 12:31
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Sergejus Bondarenko
Inf. šaltinis: 3DNews.Ru

Prieš artėjančias šventes iškart kelios kompanijos, užsiimančios rinkos analize, pranešė apie savo ketinimus stebėti interneto vartotojų perkamų prekių kiekius. Pagal daugumos ekspertų prognozes, šiais metais užsakymų interneto parduotuvėse ženkliai išaugs. Tarp priežasčių, skatinančių žmones pirkti dovanas internetu, įvardinama: patogios prekių paieškos ir galimybė greitai palyginti kainas skirtingose parduotuvėse, gan nedidelės kainos, galimybė nusipirkti kažką išskirtinio, gauti nuolaidą, kuri siūloma tik pirkėjams internetu. Dar viena priežastis - aukštos benzino kainos. Ekspertai kalba apie tai, kad žmonės pradėjo taupyti benzinui, taigi neliko jokio noro važinėti po miestą ir ieškoti dovanų.

Spėjama, kad šiais metais vartotojai pinigų išleis internete dar daugiau, nei praeitais ir sumuš 2004 metų rekordą, kuris buvo 23.2 milijardo dolerių. Bet, jei praeitais metais daugiausia pinigų buvo išleista rūbams, tai šių metų topuose, manoma, bus kompiuteriai ir elektronika.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!