Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/24197/lg-skelbia-oficialiai-atidariusi-nauja-telefonu-aplikaciju-parduotuve/spausdinti/

LG skelbia oficialiai atidariusi naują telefonų aplikacijų parduotuvę

Publikuota: 2010-07-06 21:02
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

LG kompanija praneša, kad jie atidaro naują mobiliųjų telefonų aplikacijų parduotuvę „LG Application Store“, kurioje bus įvairiausių aplikacijų tiek patiems paprasčiausiems, tiek aukštos klasės, tiek išmaniesiems telefonams. Ši aplikacijų parduotuvė bandomoje versijoje buvo pristatyta praeitais metais, o dabar ji turi jau 3000 įvairių aplikacijų įskaitant programas, skirtas „Windows Mobile“ išmaniesiems telefonams. LG teigia, kad dar šiais metais svetainėje galėsime rasti programinės įrangos ir „Android“ operacinei sistemai.

LG Application Store

„Šiandien vis daugiau ir daugiau žmonių nori, kad mobilieji telefonai padarytų jų gyvenimą daug lengvesnį ir įdomesnį su tam tikru ir kiekvienam skirtingu aplikacijų rinkiniu. Norėdami patenkinti šią didėjančią paklausą, mes dedame labai daug pastangų ir siekiame pasiūlyt tinkamų aplikacijų kiekvienam mobiliojo telefono savininkui. Analizuodami klientų norus ir bendradarbiaudami su aukščiausio lygio bendrovėmis, LG stengiasi kurti vienas iš geriausių aplikacijų rinkoje ir taip suteikti išskirtinius pojūčius klientams.“ – sakė „LG Electronics Mobile Communications“ kompanijos prezidentas ir direktorius Skotas Ahnas (Skott Ahn).

LG šiuo metu gali pasiūlyti „LG Application Store“ paslaugą 23 šalių gyventojams. Tačiau LG kompanija iki šių mėtų pabaigos žada pasiūlyti jau 4000 aplikacijų savo parduotuvėje ir savo paslaugų servisą teikti jau 33 šalių gyventojams, įskaitant Jungtines Karalystes, Vokietiją, Prancūziją, Italiją, Ispaniją ir Iraną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!