Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2392/teletekno-patikimumas-visapusiska-pagalba-siuolaikiniai-sprendimai/spausdinti/

„Teletekno“ – patikimumas, visapusiška pagalba, šiuolaikiniai sprendimai

Publikuota: 2005-10-28 08:18
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Teletekno, UAB

Lietuvoje sparčiai daugėja šviesolaidžių kabeliais pagrįstų telekomunikacijų sprendimų: ne tik didieji operatoriai, bet ir kabelinės televizijos rengiasi tinkles, valstybė gavo pinigų vykdyti šviesolaidžių kabeliais pagrįstų sistemų tiesimą į visas Lietuvos savivaldybes (RAIN projektas). Natūralu, kad kyla sistemų, skirtų šviesolaidžių kabelių montavimui ir priemonių, kuriomis galima įvykdyti griežtus montavimo reikalavimus (neužlenkti, neužlaužti, palikti pakankamą vietos atsargą ir kt.), poreikis.

UAB „Teletekno“, turėdama savo tiekėjų ir motininės kompanijos ilgametę patirtį Europos rinkoje ir pradėjusi dalyvauti tiek pirmuosiuose šviesolaidžių projektuose Suomijoje, tiek Lietuvoje su AB „Lietuvos telekomu“,- siūlo pilną spektrą šviesolaidžių montavimo produkcijos (nuo rėmo iki jungčių, nuo įrankių iki sudėtingų skaidulų suvirinimo aparatų bei testavimo prietaisų).

Natūralu, kad šiemet „Infobalt“ parodoje daugiausiai dėmesio skirsime šviesolaidžių produkcijai. Pristatysime naują Teletekno gamybos ODF rėmą FINNFLASH1000, kuriame patogu tvarkyti kabelius, telpa iki 1000 jungčių ir kurio modulinė konstrukcija leidžia lengvai jį plėsti. Supažindinsime su Lietuvoje dar naujiena - ADC Krone FibreGuide lovių sistema, kurios pagalba tvarkingai ir tiksliai galima išvedžiotii šviesolaidžių kabelius, juos nukreipti. Papasakosime apie Corning gamybos šviesolaidžių kabelių bei movų privalumus ir pritaikymą Lietuvoje.

Tiek vartotojams, tiek operatoriams „Innovaphone“ firmos atstovai demonstruos pilnus IP telefonijos sprendimus. Tai kol kas vienintelė pilna IP sistema siūloma Lietuvos rinkoje. Šią sistemą kaip standartą yra pasirinkęs Vokietijos telekomas, tikimės, kad netrukus su savo partneriais įdiegsime ir pirmuosius šios sistemos sprendimus Lietuvoje.

Specialistai iš Suomijos supažindins su naujos kartos testavimo ir matavimo prietaisais, su ADC Krone LoopStar įranga belaidžiams interneto sprendimams, su 10 Gbit kabeliais ir sistemomis greitaeigiams tinklams, plačiajuostės prieigos modemais, kita įranga bei GN Netcom ausinėmis patogių pokalbių organizavimui.

Galima bus įvertinti ADC Power over Ethernet Midspan Controller – patogų sprendimą, kaip duomenų kabeliais paduoti maitinimą į IP prietaisus. Taip pat galima bus iš arti apžiūrėti Krone KM8 RJ45 rozetes, skirtas pramoninėms patalpoms, sandėliams, rūsiams ir kitoms viešoms, labiau dulkėtoms ar drėgnoms vietoms, reikalaujančioms didesnės apsaugos klasės (IP 54, IP 67, IP 65).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!