Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2313/portale-www-gsms-lt-sumazejo-sms-siuntimo-kainos/spausdinti/

Portale www.gsms.lt sumažėjo SMS siuntimo kainos

Publikuota: 2005-10-21 13:12
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Elektroniniai verslo projektai, UAB

SMS siuntimo bei įvairias SMS paslaugas verslui teikiančio portalo www.gsms.lt naudotojai džiaugiasi naujomis SMS siuntimo kainomis. Šią savaitę buvo sumažintos trumpųjų žinučių siuntimo kainos į „Omnitel“ bei „Tele2“ tinklus.

Dabar portalo www.gsms.lt lankytojai pigiau siunčia SMS tiek dieną, tiek ir naktį, kadangi buvo sumažinti abiejų režimų tarifai. „Džiaugiamės savo klientams galėdami pasiūlyti dar patrauklesnes trumpųjų žinučių siuntimo kainas, kurias pavyko sumažinti sėkmingai bendradarbiaujant su mobiliojo ryšio operatoriumi „Bitė Lietuva“ – teigė UAB „Elektroniniai verslo projektai“ (toliau EVP) direktorius Kostas Noreika.

„Naujos SMS siuntimo kainos tapo dar patrauklesnės ne tik fiziniams, bet ir juridiniams asmenims, sėkmingai pritaikiusiems bei naudojantiems įvairias mūsų teikiamas paslaugas, tokias kaip SMS siuntimas iš bet kurios informacinės sistemos ar interneto svetainės, automatinė registracija į SMS grupes ir kt., savo versle bei marketinge. Dabar www.gsms.lt paslaugos jiems yra ne tik efektyvios, bet ir mažesnių kaštų“ – pridūrė K. Noreika.

Sumažinę SMS siuntimo kainas EVP taip pat tapo viena pirmųjų įmonių, savo projektuose pradėjusių naudoti „Sampo“ banko paslaugą - atsiskaitymo sistemą „SAMPO CLICK“. Pasak K. Noreikos, šio sprendimo įdiegimas EVP projektų naudotojams leis dar paprasčiau ir patogiau atsiskaityti už teikiamas paslaugas. „Naujasis atsiskaitymo būdas mūsų klientams, besinaudojantiems sąskaitų valdymo internetu sistema „SAMPO e-bankas“, už paslaugas leis atsiskaityti taip pat patogiai ir greitai kaip ir naudojant populiariausią mokėjimo metodą – „Hanza.net“ sistemą“ – pridūrė K. Noreika.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!