Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/23106/google-investuoja-i-ateities-pranasautojus/spausdinti/

„Google“ investuoja į ateities pranašautojus

Publikuota: 2010-05-05 12:31
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt

„Google“ investicijų padalinys „Google Ventures“ investavo nenurodytą sumą į bendrovės „Recorded Future“, kurios specializacija – artėjančių įvykių prognozavimas, pranešė leidinys „All Things Digital“. Jis remiasi „Google Ventures“ interneto svetainėje paskelbtą įsigytų aktyvų sąrašą.

„Recorded Future“ vykdo automatinę internete paskelbtų naujienų ir interneto dienoraščių įrašų analizę ieškodama informacijos, susijusios su būsimų įvykių anonsais. Po to surinkta medžiaga grupuojama ir apdorojama. Vartotojams pateikiamos diagramos, vaizduojančios būsimus arba laukiamus įvykius vienoje ar kitoje ekonomikos šakoje.

Ši paslauga taip pat informuoja klientus apie įvykius, vykstančius juos dominančioje veiklos srityje. Tikslinė „Recorded Future“ auditorija – finansų ir įvairių pramonės šakų verslo analitikai, o taip pat žurnalistai, viešųjų ryšių specialistai ir politinių kampanijų rengėjai.

Pranešama, kad „Recorded Future“ atstovai „Google“ investicijų į savo aktyvus nekomentuoja. Bendrovės teikiama „ateities pranašimo“ paslauga galima naudotis tik gavus pakvietimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!