Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/22228/hansaworld-plecia-savo-veikla-australijos-ir-azijos-regione/spausdinti/

„HansaWorld“ plečia savo veiklą Australijos ir Azijos regione

Publikuota: 2010-03-19 18:44
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: HansaWorld Lithuania, UAB

„HansaWorld“, apdovanojimus pelnanti integruotų verslo platformų ir mobilių verslo sprendimų programinės įrangos tiekėja, plečia savo tarptautinę veiklą Australijos ir Azijos regione. Buvo įsteigti trys nauji regioniniai biurai: Manilos mieste Filipinuose, Auklando mieste Naujojoje Zelandijoje ir Singapūre, – taip bendras „HansaWorld“ biurų skaičius pasaulyje išaugo iki 19.

Neseniai atidaryto biuro Australijoje sėkmingas verslo startas paskatino tolesnę plėtrą regione. Auklando biuras savo klientams ir platintojams siūlys programinės įrangos pardavimus kartu su diegimo ir aptarnavimo paslaugomis. Tuo tarpu Manilos biuras teiks konsultacijas techniniais klausimais ir pagalbą telefonu diegimų metu, kuriuos vykdys nauji partneriai ir platintojai visame regione. Centrinė naujų partnerių ir platintojų paieška ir pardavimų konsultacijos šiems platintojams visoje Azijoje bus vykdomos iš „HansaWorld“ biuro Singapūre.

„Padarę šiame regione nemažą pradinį įdirbį, mes atradome puikias galimybes vykdyti mūsų sprendimų pardavimus per platintojus ir partnerius“, – sako Stephen Jay, tarptautinis „HansaWorld“ pardavimų direktorius. „Tai lemia daugelis aplinkybių, bet svarbiausia – mūsų realiu laiku veikiančios sistemos architektūra, kuri gali būti sėkmingai taikoma įvairiausiose veiklose, suteikia vadovybei ir darbuotojams tokias verslo valdymo, kontrolės ar sprendimų priėmimo spartos galimybes, kokių nerasime kituose sprendimuose, ypač, jei integruojame ir realaus laiko verslo analizės priemones.

Mūsų klientai darbui su mūsų sprendimais gali pasirinkti „Mac“, Windows“ ar „Linux“ platformas, mobilius įrenginius, – taip klientams suteikdamos galimybės nemažai sutaupyti bei maksimaliai išnaudoti visą turimą kompiuterinę įrangą. Mūsų klientai greitai atperka savo investicijas ar potencialiai didina pelną išnaudodami tokias pilnai į sistemą integruotas funkcijas, kaip CRM, projektų valdymas, nuomos valdymas, remonto paslaugų valdymas ar integruota interneto parduotuvė. Sistemos versijos delninukuose mūsų klientams suteikia neribotas galimybes susijusias su inventoriaus valdymu, pardavimų, pirkimų ar užsakymų valdymu. Net POS funkcijos gali būti perkeltos į mobilų įrenginį ir taip galima perkelti pardavimo procesą į aukštesnį lygį, kuris ypač aktualus specializuotuose ar prabangos prekių prekybos segmentuose.“

„HansaWorld“ ir toliau ieško naujų sprendimų platinimo partnerių, turinčių verslo valdymo, CRM ar POS sistemų diegimo įgūdžių ne tik Azijoje bet ir Lietuvoje. Norėdami gauti daugiau informacijos šiuo klausimu, susisiekite su atstovu Lietuvoje Svajūnu Kiršiu elektroniniu paštu kirsis@hansaworld.com.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!