Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/22178/it-prekybininkai-skytech-lt-nusitaike-i-regionus/spausdinti/

IT prekybininkai „Skytech.LT“ nusitaikė į regionus

Publikuota: 2010-03-17 14:28
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Skytech.LT, UAB

UAB „Skytech.LT“, atidariusi prekybos ir aptarnavimo centrus didžiuosiuse šalies miestuose, pradėjo antrąjį mažmeninės prekybos kompiuterine technika tinklo plėtros etapą. Praeitą savaitgalį, dar vieną prekybos atstovybę atidariusi Plungėje, tolimesnių veiklos perspektyvų žvalgosi mažesniuose Lietuvos miestuose, kuriuose artimiausiu metu planuoja atidaryti iki trijų prekybos taškų.

„Skytech.LT“ vadovo Arsenijaus Musajevo teigimu, bendrovė sėkmingai įgyvendino pirmą veiklos etapą, tad artimiausiu metu pozicijas IT prekybos rinkoje stiprins didindama plėtros tempus. Anot jo, bendrovė naujus prekybos taškus planuoja steigti mažesniuose šalies miestuose ir iki metų pabaigos planuoja pradėti veikti Šiauliuose, Panevėžyje bei Alytuje.

„Startavome nuo prekybos didžiausiuose šalies miestuose - Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, tad visiškai natūralu, kad tolimesnę plėtrą siejame su šalies regionuose, esančiais mažesniais miestais. Būtent čia matome dideles perspektyvas savo veiklai šiemet“, - sako „Skytech.LT“ direktorius.

Pasak jo, visuose miestuose, kuriuose ateityje planuoja įsikurti „Skytech“ salonai, vietos jiems ieškoma kompiuterinės technikos pirkėjams jau pažįstamose vietose.

„Siekiame sugrąžinti pirkėjus į jiems pažįstamas miestų vietas, kuriose IT technika buvo prekiaujama anksčiau, tačiau dėl krizės ar kitų priežasčių tai buvo nutraukta“, - teigia A. Musajevas.

Šeštadienį atidarytas naujasis „Skytech“ salonas duris atvėrė Plungės miesto centre, Dariaus ir Girėno g. 2 esančiose patalpose, kur anksčiau taip pat buvo prekiaujama kompiuterine technika.

Anot A. Musajevo, nepaisant nekilnojamo turto krizės, o taip pat buvusių IT prekybos bendrovių žlugimų, bendrovei užtrunka net iki kelių mėnesių kol yra atrenkami nauji specialistai bei pasirenkama tinkama prekybos vieta.

„Pasiruošimas užima gerokai daugiau laiko nei buvo tikėtasi. Specialistų atrankos trunka daug ilgiau, nes sulaukiame ženkliai daugiau pretendentų. Daugelis patalpų savininkų yra ginčuose su buvusiais nuomininkais, ko pasekoje užtrunka patalpų atlaisvinimas mums. Tačiau nepaisant laiko sąnaudų, ši mūsų strategija pasiteisina ir daugelis ankstesnių klientų automatiškai tampa naujais mūsų klientais“, - sako įmonės vadovas.

UAB „Skytech.LT“ veiklą pradėjo pernai spalio mėnesį ir valdo keturis IT prekybos salonus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Plungėje bei plėtoja internetinę prekybą.Neseniai pradėjo veikti bendrovės įsteigtas pirmasis Lietuvoje specializuotas IT prekių komisas. Tokiai regioninei plėtrai bendrovė yra numačiusi skirti iki 0,5 mln. litų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!