Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/22020/alna-business-solutions-baltijos-saliu-bendrovems-pradeda-platinti-ir-diegti-sistema-quinyx-flexforce/spausdinti/

„Alna Business Solutions“ Baltijos šalių bendrovėms pradeda platinti ir diegti sistemą „Quinyx FlexForce“

Publikuota: 2010-03-09 14:49
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Alna Business Solutions, UAB

Tarptautinė bendrovė „Quinyx FlexForce“ AB, kurios centrinė būstinė yra Švedijoje, pasirašė strateginės partnerystės sutartį su „Alna Business Solutions“. Ši sutartis suteikia išskirtines teises „Alna Business Solutions“ platinti ir diegti kintamų darbo grafikų sudarymo ir darbuotojų poreikio planavimo sistemą Baltijos šalyse.

„Quinyx FlexForce“ yra internetinė darbo grafikų sudarymo sistema, užtikrinanti veiksmingo planavimo, prognozavimo bei komunikacijos funkcijas. Ji pritaikyta tiek Lietuvos tiek užsienio verslo poreikiams, mokestinei politikai ir įstatyminėms bazėms. Naudojant minėtą sistemą, mažėja darbo užmokesčio sąnaudos, nes mažėja darbo grafikų sudarymo administracinės ir valdymo išlaidos. Sistemoje tiksliai aprašomos darbo laiko valandos, įkainiai, biudžetas, prognozuojami rezultatai, todėl yra išvengiama neplanuotų viršvalandžių, prastovų, bei darbo užmokesčio skaičiavimo klaidų galimybių.

„Dabar verslas ieško racionalių sprendimų bei veiksmingų valdymo priemonių. Ypač bendrovėms, kurių darbo jėgos sąnaudos sudaro didžiąją išlaidų dalį, veiksmingas darbo planavimas yra būtina priemonė. Dabar su „Quinyx FlexForce“ galime pasiūlyti kaip tik tai,“ - teigė UAB „Alna Business Solutions“ direktorius Tomas Milaknis.

Bendrovės „Quinyx FlexForce“ AB generalinis direktorius Erikas Fjellborgas pažymėjo, kad šis žingsnis yra dar vienas svarbus sistemos „Quinyx FlexForce“ ėjimo į Europos rinkas etapas. „Dirbdami kartu su „Alna Business Solutions“ dabar galėsime pristatyti mūsų lankstų ir patogų darbo išteklių valdymo sprendimą Baltijos šalių įmonėms“, - sakė jis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!