Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/21566/latvenergo-per-sausi-lietuvoje-pardave-30-gwh-elektros/spausdinti/

„Latvenergo“ per sausį Lietuvoje pardavė 30 GWh elektros

Publikuota: 2010-02-13 09:39
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Latvenergo Prekyba, UAB

UAB „Latvenergo Prekyba“ šiandien yra sudariusi 20 sutarčių su klientais Lietuvoje bei su tiek pat klientų yra deramasi. 2010 m. sausį elektros tiekimo bendrovės Lietuvos klientams parduota elektros energija siekė 30 GWh.

„„Latvenergo“, suprasdama klientų poreikius bei siūlydama individualius sprendimus tampa vis didesne ir populiaresne elektros energijos tiekėja Lietuvoje. Manome, kad 20 sutarčių – tai tik pati pradžia, šiais metais toliau plėsimės bei ketiname užimti 5 proc. šalies elektros energijos rinkos“, - sakė Gatis Junghans, UAB „Latvenergo Prekyba“ direktorius.

Kaip žinoma, Lietuvoje darbas elektros energijos rinkoje prasidėjo šių metų pradžioje uždarius Ignalinos atominę elektrinę. Latvijos valstybinės elektros tiekimo bendrovės „Latvenergo“ dukterinė įmonė UAB „Latvenergo Prekyba“, veikianti mūsų šalyje, visą šį laiką intensyviai bei sėkmingai derėjosi su žinomomis Lietuvos įmonėmis dėl prekybos elektros energija. Kompanija turi daugiau nei metus darbo patirties laisvoje elektros energijos rinkoje, kurią sėkmingai naudoja mūsų šalyje. Latvija yra vienintelė iš Baltijos šalių, atvėrusi savo elektros rinką jau nuo 2008 m. balandžio.

Taip pat UAB „Latvenergo Prekyba“ po pergalės konkurse pasirašė sutartį dėl elektros energijos tiekimo Ignalinos atominės elektrinės techniniems darbams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!