Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2145/bilietai-lt-ikure-skambuciu-centra/spausdinti/

Bilietai LT įkūrė skambučių centrą

Publikuota: 2005-09-26 10:08
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Bilietai LT

Rugsėjo 12 d. pradėjo veikti trumpasis informacinis BILIETAI LT numeris 1390. Akropolio verslo centre BILIETAI LT biure įsikūrusio modernaus skambučių centro operatorės užtikrina malonų ir kokybišką aptarnavimą bei atsakymus į visus rūpimus klausimus. BILIETAI LT skambučių centras dirba kiekvieną dieną nuo 9 iki 22 val. Vidutiniškai per mėnesį tikimąsi sulaukti 10000 skambučių.

Paskambinus numeriu 1390 (2 Lt/min), galima ne tik gauti išsamią informaciją, bet ir rezervuoti bilietus į norimus renginius. Rezervuojant bilietus, skambučių centro operatorė padiktuoja kodą, su kuriuo skambinantis asmuo turi per 24 val. nuvykti į bet kurią BILIETAI LT kasą ir apmokėti bei atsiimti bilietą.

BILIETAI LT skambinantiems žada įvairių nuolaidų ir akcijų. Nuo rugsėjo 28 d. visi, paskambinę trumpuoju numeriu 1390 ir norintys rezervuoti bilietus į įspūdingą lapkričio 3-5 d. Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje vykstantį „The Masters of Shaolin Kung Fu“ pasirodymą, gaus 15 proc. nuolaidą.

BILIETAI LT platina bilietus į koncertus, teatrus, sporto varžybas, parodas, įvairius vakarėlius. Rudens sezoną ši platinimo sistema pradėjo kaip niekad plačiu repertuaru: kasose bei internetu galima įsigyti bilietus į daugiau nei 120 skirtingų renginių.

BILIETAI LT ir toliau siekia tobulinti aptarnavimo kokybę, diegti naujausias modernias technologijas bei plėsti savo veiklą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!