Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2118/hp-diegia-isskirtiniu-partneriu-programa/spausdinti/

HP diegia išskirtinių partnerių programą

Publikuota: 2005-09-21 12:08
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Hewlett-Packard

Lietuvoje šį rudenį pradės veikti pasaulinės IT sprendimų bendrovės „Hewlett-Packard“ (HP) išskirtinių partnerių programa, kuri pristatyta JAV vykusioje partnerių konferencijoje. Ši naujovė padės klientams paprasčiau surasti aukštos kvalifikacijos HP partnerį ne tik Lietuvoje, bet ir visame Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos (EMEA) regione.

Programoje galės dalyvauti konkurencingos, dinamiškos ir kvalifikuotos kompanijos, platinančios HP produktus. „Reikalavimus partneriams, pretenduojantiems dalyvauti naujojoje programoje, HP sukūrė atsižvelgdama į du aiškius kriterijus – kokybišką klientų aptarnavimą ir sukuriamą pridėtinę HP produktų vertę“, - sako Naglis Lideika, HP partnerių vadovas Lietuvoje.

Jo teigimu, daugiau privilegijų bus suteikta partneriams, investuojantiems į aktyvų HP produktų pardavimą. Jie turės teisę naudoti ir išskirtinių partnerių programos logotipą. „Klientams tai bus ženklas, kad kompanija rūpinasi aptarnavimo kokybe. O HP partneriams – įvertinimo ženklas“, - teigia N. Lideika.

Išskirtinių partnerių programa yra suskirstyta į devynias naujas specializacijas: nuo elektroninio verslo iki aukštųjų technologijų.

Išskirtiniai partneriai kvalifikaciją kels naujoje HP „Certified Professional“ programoje, kurioje rengiami keturių pagrindinių sričių mokymai: pardavimų, veiklos iki pardavimų, sistemų apjungimo ir sistemų valdymo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!