Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2109/advokatai-pasirinko-ibm-ir-linux-derini/spausdinti/

Advokatai pasirinko IBM ir „Linux“ derinį

Publikuota: 2005-09-20 11:13
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: IBM Lietuva, UAB

Verslo teisės lyderė advokatų profesinė bendrija „Jurevičius, Balčiūnas & Bartkus“ pasirinko pažangiausią ir saugiausią pasaulinės IT kompanijos IBM sprendimą – IBM tarnybinių stočių, veikiančių „Linux“ pagrindu, bei programinės įrangos nuomą.

„IT įranga sensta gana greitai, o sėkmingai veikiančios įstaigos poreikiai nuolat auga, tad IBM pasiūlytas sprendimas geriausiai atitiko sparčiai augančius mūsų informacinių technologijų poreikius. Be to, dabar mums jau nereikia skirti darbo laiko IT sistemų veiklai – tuo rūpinasi IBM, o mes visą dėmesį savo tiesioginiam darbui“, – sakė advokatų profesinės bendrijos „Jurevičius, Balčiūnas & Bartkus“ administracijos vadovas Gintas Ruibys.

Pasak „IBM Lietuva“ paslaugų centro direktoriaus Antano Uršulio, bendradarbiavimas su „Jurevičius, Balčiūnas & Bartkus“ įrodo, kad pasaulinė IT lyderė IBM gali pasiūlyti optimalų sprendimą ne tik didžiausioms šalies pramonėms įmonėms ar valstybės institucijoms, bet ir mažoms bei vidutinėms bendrovėms. Tam, anot jo, ypač tinka lanksti ir lengvai pritaikoma IBM „Lotus“ informacijos valdymo sistema, veikianti itin stabilioje ir patikimoje „Linux“ operacinėje sistemoje.

„Lotus Notes“ sprendimą specifiniams advokatų profesinės bendrijos poreikiams pritaikė „IBM Lietuva“ partnerė UAB „Sekasoft“, turinti ilgametę dokumentų valdymo ir verslo procesų kompiuterizavimo valstybinėse įstaigose, finansų, gamybos, transporto bei teisinių paslaugų įmonėse patirtį.

Kompiuterinės bei programinės IBM įrangos nuoma yra daug patogesnis ir efektyvesnis veiklos užtikrinimo būdas, nes vartotojai gali naudoti būtiniausius įrankius – tarnybines stotis, programas, tačiau jų nereikia pirkti, mokama tik už tas paslaugas, kuriomis naudojamasi.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!